Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 282> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
majko mila koja slika,sad bi najradije u njih gledala i nigdje ne bi isla u setnju,i taj citat je upravo citat koji uvjek citiram..jer oni moraju biti u raju...hvala ti...da ti se pohvalim,tvoje-moje biljke su super ,rastu i napreduju,macic cak cvjeta...ostavljam pozdrav ovom tvome raju ,jer u tvom vrtu sam upravo kao u raju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Šetajući tvojim vrtom,za danas mi je ljepote dosta. ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Maaaaa samo
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Slavujčice, par stranica prije napisala si da si ošišala arabis, aubrietu i plamenac.
Ispričavam se ako si već objasnila- koja je svrha tog šišanja i da li se to mora raditi svake godine nakon cvatnje?? Toplo te pozdravljam! |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Sunce,
svake godine, nakon cvjetanja, obavezno ošišam arabise, osim šarenolisnog kojemu orežem samo cvjetove, plamence, aubriete, iberis, gromotulju. Šišaju se malo više od jedne trećine, da bi se pomladili i da bi se izbjeglo stvaranje drvenastih stabljika koje bi iduće godine nosile cvjetne pupove samo pri vrhu. Kada se ošišaju, do jeseni narastu isti koliki su bili poslije cvjetanja. Na proljeće obilno cvjetaju i nemaju "ćelavih" djelova. |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Hvala ti do neba i natrag- prvom prilikom idem svojim biljčicama napraviti novu frizuru. Na početku će izgledati malo ćelavo a ja- ja ću od tvojih savjeta dobiti dodatnih vlasi i ideja! Ne znam koju bi ti slikicu ostavila - pa ovako- jako volim papati, sve mi je fino a uzgoj biljaka mi je dodatna energija za sve što me okružuje ( dobro i zlo )- tvoj vrt mi je najslađi desert, uvijek učim čudim se svakoj biljčici, vodim treći svjetski rat sa svojim ukućanima zbog cvijeća i vrta, zaljubljena sam u tvoj vrt, divim ti se- NAJJEDNOSTAVNIJE- VOLIM TE SVIM SRCEM MOJA CVJETNA PRIJATELJICE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
imaš dara za fotografiju, a ovu fotku moram ponoviti (kao da je slikarskim kistom napravljena)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Nasmijala si me svojim smajlićima, oduševila pozitivom i svakako, iskrenošću. Ako se nekome treba diviti, onda si to sigurno ti, jer svi mi, kako se u narodu kaže, nosimo ili križić ili raspelo, a ti, draga moja Tatjana, nosiš cijelu kapelu. ostavljam ti ovu priču, nadam se da će ti se svidjeti...da će ti ona biti dokaz da sve što radiš, nije uzalud, da će se kad-tad vratiti...u nekom drugom obliku...sedmerostruko...i sigurna sam da će leptir sletjeti i na tvoj dlan. ![]() phlox nakon šišanja ![]() ovako izgleda danas ![]() arabis je već zaboravio da sam ga skratila za polovicu ![]() |
|
![]() |
|
Danas u vrtu, malo sunca, malo prijetećih oblaka i pri kraju dana kiša
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prošetah vijugavim obrisima tvoga vrta i nauživah se ljepote
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
iza zavjese blista, miriše i šušti... divota ![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
A što napisati da o tvom vrtu već nije napisano. Prekrasan ti je u svako godišnje doba, po suncu i po kiši. Sve ovo što nam pokažeš na svojim slikama odiše ljubavi s kojom ga uređuješ, ali isto tako pokazuje koliko truda i volje i leđa treba da sve bude ovako kao što je. Na svakoj sliki svaka travka je na svom mjestu, trava uvijek friško ošišana, nigdje otpale latice. Bravo.
Kad gledam tvoje slike mislim se koliko kod tebe ranije sve cvjeta nego ovdje kod mene. Ostavljam ti veliki pozdrav. ![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
samo da ostavim trag
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Draga Slavujčice, ne mogu prošetati ovuda da ti se ne javim... Pogled kroz tvoju zavjesu od ruža me uvijek razveseli, ali sa ovom predivnom pričom si me dirnula u srce...
![]() Ovako žive i misle pravi vjernici... Ljubav prema Bogu se zaista prepoznaje kod ljudi koji cijene i vole svaki život... a ne kod onih što se ponose samo posjetama misi, a selektivno vole bića oko sebe... Hvala ti i opet što ovaj forum nadahnjuješ ljubavlju, dobrotom i vjerom. ![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() spiraea ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() aster alpinus ![]() campanula punctata ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |