Primorska oaza |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Korisnik | |
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđo drago mi je što si navratila pa makar ovako,virtualno i posebno što ti se sviđa moja ružica što je lipo kad ti to kaže bez pretirivanja kraljica ruža.Još sam pod dojmom tvojih lipotica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Veliki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno je sve rascvjetano, ruže su tako lijepog zdravog lista
![]() |
|
![]() |
|
Hvala kaktus lipi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
Miska
![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Prekrasne ružice,margaretica,limonium..
URL=http://smayliki.ru/smilie-863227527.html] ![]() Baš ti je lipo šareno i veselo!
|
|
![]() |
|
Bugice hvala na posjeti.tu sam ja samo nemam puno toga pokazati ali zato uživam u vašim vrtovima i povrtnjacima i uživam |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Ane
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
ane, draga, nešto te nema, ali sad mi je jako drago što si stavila nove slićice. Tako da sam se malo zagrijala i osunčala, udahnula mirise toploga mora, napasajući oči u tvojoj prelijepoj primorskoj oazi. Ružica je predivna!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala temzi, i meni je lipa miriši prelipo ,reznica je od ruže koja jako stara da se nitko ne sjeća ko ju je posadija ,ako si zainteresirana bacila je sadnicu malo dalje nje pa na jesen mogu je izvaditi,izgleda da se tako sama razmnožava.
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Kako je lijepo kod tebe rascvjetano, verbena je krasna, ali ova tamna ruža me oborila, predivna je
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svima na mojoj temi poslije dugo vrimena evo da i ja stavim par slikica iz mog vrta
![]() đirani i elere su polako počeli cvitati ![]() a i ostalo cviće polako napreduje ![]() jedna panoramica i kaktus je nakon dugo vrimena pokaza svoje cvitiće ![]() i matičnjak se naša tu verbena se raširila na sve strane, al joj ne zamjeran ![]() malo žutila panoramica broj dva starinska ružica, miriše nadaleko, ali šteta što cvit kratko traje i za kraj malo turskih karanfilića lip pozdrav svimaa ![]() |
|
![]() |
|
Fala Miro na lipin ričima malo optimizma uvijek dobro dođe.Trudim se urediti moj vrt onako što se kaže po domači.,nije veliki prostor,a tila bi cviće i povće, voćke, sve sam to nekako ugurala ,i dok gledam ove divne vrtove naših forumasica,vidim da mi uvik ništa fali i vuče da uredim jo boljei u tome uživam...
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ane i ja te pozdravljam i izražavam divlenje tvojoj kreaciji
![]() Samim tim što ti je vrt mediteranski, lijep je a još će biti promjena kao i kod svih nas i biti će sve ljepši i ljepši!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Hvala moon,pokušavan nešto kreativno napraviti dok ne dođem do onog što bi tilaaa pa vrime prođe a moja kreativa ostane i na kraju budem zadovoljna s tim .
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo si skockala svoje biljke u tako slatke cvijetnjake
![]() |
|
![]() |
|
Draga sara još ništa od mog prolića ni jednog cvijetka,na današnji sunčani dan sam sve prigledala i moje biljčice sve spavaju ka nikad do sad a još da je blaga zima,baš me čudi .Moram biti strpljiva i pričekati pravo proljiće a dotle uživam virtualno u divnim vrtovima forumašica.puno pozdrava
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |