Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 24252627>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 18:30
Cikla posijana! Vrt kao pusica(poslije  uređivanja), korov u tijeku istrebljenja svuda okolo, a ja....smile46
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 17:08
Super! Palete! Stalno razmišljam što se od njih može bapraviti!
Pogledaj kod Goga  ( valjda nisam pobrkala imena ). On je napravio vrtnu garnituru od paleta!!!
Kompostijera je odlična.....nije uopće sklepotina!Thumbs%20Up
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 15:08
Aaaa!!!  klupica je pre-pre-preslatka!!smile79
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 09:33

Baš sad imam "psihičke pripreme" za sijanje cikle smile103

i muškatne tikve nektar (piše da je mogu još piknuti u zemlju), kao i neke cinije i bijeli šlajer...samo dok popijem kavu do kraja Wink
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 13:08
Bravo majstorice! sve je super, a klupa je smile71
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 10:29
super ti komposter
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 10:25
komposter super izgledaThumbs%20Up Kamilica poboljšava okus krumpiru i kupusnjačamaWink
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 09:36
Danas mi je dan super za posao, napokon pala kiša i to obilna!Bacam se na presadnju male salate, crnog korijena, bijele repe, a kupila sam i sjeme kamilice pa ću i to negdje uglaviti.
  Nemam puno mjesta u povrtnjaku, nek* se guraju, gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna smile161
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 09:33
Evo i moj sklepani komposter od starih paleta, nadam se da će služiti:

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 06:07
baš ti je krasna klupica
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 23:14
Slikicu???? Baš me zanimaTongue
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 13:38

Danas sam sklepala komposter od starih paleta i obojila kreč-bojom izvana, sliku okačim kasnije...

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 09:45
rijeka 53, hvala, drago mi je što si se sviđa!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 09:44
Manči, kad sam bila u Pevcu, naišla na rasprodaju bijele emajl boje (koristi se za drvo i metal), kupila jednu od litre za 20-tak kuna i dobro mi došla. Baš ima lijepi sjaj i glatka je poslije sušenja, ako bude koja fleka, može se po njoj i vodom. Ovaj tjedan idem po crvenu, opet će mi trebati za majstorije Wink Neću sad o tome pisati, već kad nešto napravim.
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 08:13
ClapClapClap.........pa sve epitete su mi pobrale zemske ! !  !
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 00:18
Super  klupica!
I ja volim meštrijati!Tongue
Koja vrsta boje ona bijela?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 23:09
Hvala curice!
Povremeno dobijem "napad inspiracije" pa to pokušavam iskoristiti. I večeras sam pustila klupicu u promet, baš samm fino guštala!

Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 21:47
klupica je predivna, a ti si baš spretna s tim alatkama
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 20:19
monna-1, ti si prava žena! Možda zato što smo jako slične, pa te moram pohvaliti (usput pohvalim i sebe). I ja obožavam raditi s drvetom (hoblerica, ubodna pila, bušilica...), obožavam salvetnu tehniku, a i cvijeće. Moj muž nije bio zainteresiran za radove s drvetom, ali sam ga uspjela zainteresirati i danas je on glavni stolar u kući...to nas zabavlja i opušta, a uz to je i korisno, kao što se može vidjeti iz tvog dnevnika. Klupica ti je jako lijepa, uživaj sjedeći na njoj...zaslužila si! Bravo za tebe! Jedva čekam vidjeti još tvojih rukotvorina.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 18:29
klupica je načisto prekrasna...i baš je za vrt...totalno pogođena Clap 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 24252627>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.