Kwa heri |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Kolovoz 2009 u 11:35 |
Ima li ovogodišnjih sličica?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo sad sam prvi put na tvojoj temi i samo mogu dati sve pohvala za sad-samo tako i onda se lijepo družimo-ali ovaj svijtli suncokret svaka čast nism takvo što vidjela ---genijalno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
divno al kana ti je posebna
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() Ja sam jedne godine kupila sjemenke ukrasnih suncokreta i id nekih 20-tak samo je jedan bio niski i ukrasni, a ostali visoki 1,5 do 2 metra, a boja majko mila, od žutozelene do smeđežute. Nisu bila 2 iste boje, ma barem za nijansu su se razlikovali.
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Hvala svima...
![]() Monna, misliš na ovaj svijetli suncokret ili općenito na suncokret? |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Tiljo, super mi je ovaj suncokret! Sakupljaj sjemenke!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tiljo, kana je predivna, ali i sve ostalo. Suncokreti su prekrasni, a toliko ih ima, a kadifice će dogodine sve pokriti.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
E, onaj skroz desno na slici što blješti...
To je taj svjetli suncokret. Uživo izgleda više zelenkasto žućkast... Skroz je drukčiji od ostalih. Pericu nisam htio slikati za uz ovo javljanje i pozdrave, jer je padala kiša, a sada već spava... Hehe... |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Lijepo se vidi da suncokret ima posebnu boju. Baš je lijep
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Svaka čast na biljkicama, ali Perica ti je stvarno poseban!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne brini od to malo kadifica na godinu ćeš imati toliko da ćeš ih čupati i dijeliti
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš krasno rascvjetano mix! Kadifice su ti baš krasne, te "stare" sorte su mi najdraže
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Suncokreti su mi se jako raširili.
Svi su nekako jednaki, ali jedan se ističe svijetlim laticama, baš je poseban... Ne znam hoćete li ga skužiti na slici, jer je baš loša, ali vidi se nekako... ![]() I toliko u ovom narančasto žutom javljanju. Nisam jučer puno slikao, ovo su najbolje fotke... Pozdrave vam šalju Perica i Tiljo iz danas kišne Slavonije. |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imao sam svega nekoliko sjemenčica kadifica,
niknule su i sada se oformio jedan prekrasan grmić... ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo, da vam se opet malo javim.
Prije koji dan unatoč tmurnom vremenu mi je procvjetala kana. Prekrasna mi je! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tiljo - sada sam tek pregledala, ne stignem ponekad zaviriti, ali zbilja imaš predivnih biljkica, obasipaj nas ti slikama, a mi ćemo uživati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala, cure! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
super TILJO!A Perica je pravi secerko!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Tiljo, vrt ti je super!
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Grrrrr...
Ne znam za zmije, ali moguće. No, one koje su mlade... veličine večih glisti. Vole one svašta takvoga tamaniti. Dok smo ih imali, nismo imali zlatica u krumpiru. Lijepo prođu bašćom i pokupe raznorazne bube, puževe... Ali obavezno su uvijek pojele listove luka, pogorovo ako je bio mladi. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |