monstera nudi - traži |
Odgovori
|
Stranica <12345 14> |
| Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 20:28 |
Odustajem definitivno jer ovdje i dalje ima tako divnih osoba da mi sjeme neće biti potrebno. A onoj osobi koja mi je velikodušno ponudila reznice , bezbroj ![]() Ona zna koja je i nadam se da će se prepoznati ovdje..![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2014 u 14:23 |
|
Ima netko da je zainteresiran za kupnju pola-pola sjemenki ovog hibija, ( šaronska ruža iliti šaronski hibskus čajevac ). Dogovor u inbox.. ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 10:05 |
![]() ![]() Pošto se u prethodnom postu ne vide slike, evo ih ovdje ( također tražim, kupujem listiće ove dvije vrste..) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2014 u 10:01 |
![]() ![]() Tražim, kupujem listiće ovih boja....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2014 u 20:25 |
![]() Bio enzim na prodaju... dogovor u inbox.... |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2014 u 16:52 |
|
Niska gaillardia više nije na popisu.. rezervirana je..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Srpanj 2014 u 12:27 |
|
Prodajem sjemenje biljaka: Sitnocvjetna cinija Cordyline australis Abelmoschus manihot Jednogod. rozi Iberis Žuta datura Niska gaillardia Perunanska jagoda Rajčica novosadski jabučar Cherinthe major purparescens Albicija Julibrissin Jestiva loboda Kiwano krastavac Ricinus Paprika paradajzara Passiflora Caerulea Cleome Moguća razmjena za sjeme biljaka koje nemam, za sve dogovor u inbox.. Trenutno tražim sjeme neke druge vrste Festuce ( plavosivu imam) crveni bergamot ili indijanska kopriva ( monarda), sjeme roze pampas trave, ostalo ponudite vi, ako nemam nešto što nudite, a zanimljivo mi je, lako se dogovorimo.. ![]() ![]() Ee da usput tražim reznice ili sjeme bijelog Plumbaga, Jelenak paprat i Saponariu Officinalis.. |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Lipanj 2014 u 15:11 |
Prodajem sjemenke adeniuma Strawberry Sundae 10 kom... Info u inbox, razmjene NE ! |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 21:39 |
|
Ružica nađena ! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Lipanj 2014 u 10:33 |
|
Tražim par reznica ove ruže damašćanke imena Rose de Recht ...ako netko ima, molila bi lijepo da mi se javi u pp. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 11:52 |
Ima li netko grančicu ove ruže penjačice?? Probala bih je zapelcati... Penjačica se zove Royal Gold. |
|
|
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Ožujak 2014 u 19:34 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Ožujak 2014 u 19:15 |
|
Draga Moon, samo nek uživaju, nek se zelene, cvjetaju i pucaju od zdravlja! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Ožujak 2014 u 17:33 |
|
Samo da javim da mi je bio enzim stigao u najboljem redu i da će sada moji cvjetići imati najljepšu bio papicu by Mons
![]()
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Ožujak 2014 u 14:46 |
Kako se moja tura enzima privela kraju, imam opet u ponudi nekoliko litri, količine su također ograničene, cijene i dogovor u pp. ![]() Samo da napomenem, enzim je povrtnog sastava. |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 16:30 |
Prodajem paketić sjemena crvenog luka, u paketiću ima podosta sjemena iz kojeg kad se posije izađe jako puno lučica.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Veljača 2014 u 14:03 |
|
Prodajem prošlogodišnje sadnice celera lišćara. Svježi ili sušeni listovi i stabljike idealni su kao začin. dogovor u pp. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 18:06 |
|
Ahhhhh, mene ! mislila sam na Iochromu australis ( plava mini brugmansija ) ..eto dogodi se. potkrala mi se pogreška....![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama
Cvjetni guru
Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 17:41 |
|
Ionchorme-što ti je to
|
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2014 u 16:04 |
|
Mjenjam sjeme Kiwana za neko sjemenje ili reznice cvijeća koje možda nemam ili za reznice Clerodendrum Ugandense, šarenog krumpirka, ukrasnog slaka " Čehinje", Ionchorme ili Difenbahije...U svakom paketiću ima oko 100 sjemenki, ako nekog zanima, može dogovor u pp... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12345 14> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |