Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 21> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šefi ovo je bilo prekrasno. Lijepe kate se otvaraju i kod mene, onako stidljivo, kleoma također Andreina - baš je i moja kao veliki kukac i duuuugo cvjeta, a tvoja je prekrasna.
Kornjača je baš zgodna, valja je nekako zadržati tu da vam ne zbriše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Godišnji odmor. Nisam na moru, uzela sam predah od kompa (tu pa tam navratim vidjeti kaj se dešava), odmaram na dvorištu(lovim bojicu), u šetnji Flik i ja tražimo ljekovite biljčice i skupljamo sjemenke. Miha dela tak da njega ni ne vidim- godišnji, kad vam velim!
![]() Evo malo uživancije i za vas. Neki dan smo Miha i ja čekali da se datura otvori- snimili smo i filmić. Traje cca 30-tak minuta. Prekrasno. Otvori se u 15-ak minuta, a onda se latice šire kao plahta. Šteta kaj traje samo jedan dan. ![]() ![]() Andreina kleoma je procvala i ko neki kukac me gleda dok šećem vrtom ![]() prekrasna je ![]() frajle u sumrak "svjetle" ![]() ona je opet zelena!!! Imam zelenu ružu! ![]() ![]() ljepe kate - nisu li malo prerano! ![]() ![]() sunce lagano zalazi i vrtu daje posebnu čar ![]() a dalije ovako osunčane i same izgledaju kao sunčeka ![]() ![]() I sad je vrijeme za šetnju, a u šetnji kraj potoka nam se pridružio i vodeni prijatelj- kornjača. Nemam pojma od kud je , ali sad možemo reči da i u našem potoku ima života! ![]() ![]() Flik je videl "veliku" kornjaču i više se neide kupati! Zvjer je opasna ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
uvijek me oduševe vaše biljčice i volja
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma prelistala sam već ovu tvoju zadnju raskoš, ali nisam ništa rekla, to nije baš u redu, jer ima prekrasnih slikica
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo cvijeće, uz to još fotograf ima smila za detalje! Kud ćeš bolje?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao i uvek - predivno
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
pa divota je gledati to vaše cviče
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
E, ona slika sa ružama i prozorom je prefenomenalna! Vrlo umjetnički... Svaka čast! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i eto - ipak smo maknuli brezu! Sigurnost na prvom mjestu. Ipak je biola jako oštećena pri dnu. ![]() |
|
![]() |
|
Trebal bu i nama neko za spremanje drva! Dobro došla!
Kak je ljepo kad se cijelu godinu izmjenjuju boje! svaki dan nešto novo. Ove godine po prvi put imam cosmos, daturu i trublje. Tekoma i lozica su prvu godinu svog života tak ljepo napredovale. Napokon stižemo pokositi sve na vrijeme jer imamo dobru kosilicu. Sve je super. A ruže- fenomenalne su! Evo friških cvjetića ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Što se tiče šljiva to ću obaviti kod kume i ona ih ima jako puno, ali ja ću doći u svakojako cvijeće i trave za jesen i zimu.
Vidiš netko skuplja drva za zimu a ja cvijeće i trave...baš mi treba godišnji odmor...
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće, ak ti fali šljiva dojdi u berbu! Ima već dosta zrelih - prije nego ih crveki napadnu!
|
|
![]() |
|
Samo ti dojdi , draga! Usput doneseš i suncokrete da ne šalješ poštom. A našla se bu i deka viška na koju se može leći i gledati u ovce na nebu!
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ajme kak je ovo primamljivo ![]() ![]() Sad imam tvoju adresu...pazi da te ne iznenadim ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ah krasno, baš je lijepo ležati u takvom vrtu i slušati travu kako raste... kome ljepše nego tebi
![]() |
|
![]() |
|
Lezi u ležaljku, uživaj u toj ljepoti, slušaj travu kako raste, to ti nikada neće dosaditi, a kad konačno ustaneš skupi sjeme vučjaka za mene (najviše plavod ako imaš
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidim sve raste... a travu kako diše voli slušati i moj muž, ali najzanimljivije mi je:... šljive rodile - bit će knedli!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() svaka cast za tur.karanfil,meni samo na nekima ima po dva tri cvetica ![]() ![]() |
|
![]() |
|
To je cosmos- čini mi se da bu ovaj bio svjetli. Evo jedan rozi.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |