Seoski vrt u slikama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 21> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
toliko zelenila da nemožeš biti umoran,stalno te ta trava i hrpa cvijeća osviježava
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kadifice su u punom pogonu.
![]() A ovako izgleda sanjkaški spust u ovo doba- zeleno. nigdje cvjetka da se šareni- sve je zeleno! No iduće godine bu tu svašta! ![]() male krizantemice druga vrsta ![]() a gledajte kadulju kolika je. Bilo bu čaja! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Cvece ti je predivno Seflera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Pa znaš kaj ti bum rekla! Ove godine baš imamo sreću sa izmjenom kišnih i sunčanih dana. Nema nikakvih proloma oblaka, jedino kaj je ,eto, breza otišla u vječna lovišta. A i malo više iskustva. Svake godine bu sve bolje i bolje. A MM mi nekad zna reči- Kaj opet utapaš biljkice! Možda je i to razlog! Ali ove godine ih ni ne utapam kao prošle- samo se on ne sjeća! A da nema Vas koji "virite" ne bi vrtovi i njihovo fotkanje ni upola bilo zanimljivo tak kak je sad! ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
i ja zavirim svuda ali nestignem pisati komentare.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
svuda volim zaviriti,ali k tebi najviše,ne pitaj me žašto jednostavno je tako i sviđa mi se
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Šeflera, cvijeće ti je divno i uopće se na njemu ne vidi da pati od vrućine! Kako ti to samo uspjeva?! Mora da je to kod tebe neki RAJ NA ZEMLJI za cvijeće!
|
|
![]() |
|
Procvala i trubica, ali ju nisam uspjela slikati jer je već pal mrak! Prekrasna je!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Crvena dalia je stvarno prekrasna...A cosmosi su mi zakon, jednostavno ih obožavam
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
sve je pre,pre,pre krasno.trubica je slatka.sad bi moja takva bila da ju nije tuča zlupala.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opet raskoš boja i oblika, ma t isi baš jedna sretnica, sve ti je tako lijepo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
O Šeflera, mogu samo uzdisati i diviti se tvojim ljepoticama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andrein slak
![]() Teakina trubica ![]() nove krizantemice u kopanji ![]() ![]() Ova ruža je prošle godine napadnuta. Cijelu sam ju odsjekla. Nisam mislila da će išta biti od nje, ali eto novi izdanci su ipak potjerali i ona je upravo u cvatu. Iduće godine bu vjerojatno još gušća i ljepša ![]() A ova crvena dalija je neumorna. Zbilja me iznenađuje koliko je gusta i prepuna cvijeta. ![]() A Silvekin kosmos je pošašavio ![]() I klorofit je procvao po drugi put ![]() |
|
![]() |
|
Kišica pada. Vani je prehladno za sjedenje na terasi. sva sreća kaj smo jučer napravili 200-tinjak fotki pa se imam s čim zabavljati.
Ona zelena ruža u sredini je požutila ![]() LJepe kate su sve ljepše ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I kod mene su lepe kate pocele cvetati,sad im je bas vreme...datura ti je super,a ruza bas ima neobicnu boju.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš slatko za tvoje veliko imanje, ja bih mogla imati samo onaj dječji stolac, bez naslona i premještati ga s jednog kraja na drugi, a da mi se pogled na moje dvorište i na promijeni.
Ovo je preslatko, ma stvarno vam mašte ne fali.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Dunke! Korni se šeće po dnu potoka od suseda do nas. Već je tjedan dana tamo- kaj vodene kornjače jedu? Ja bi odmah išla delati bazen za nju!
![]() Sasha- sliknem ju naritlih! Baš me razveselila. Nisam nikad vidjela zelenu ružu! To je MKM kupila u konzumu pod mini ruže- na akciji! Već su bile skroz suhe, ali eto ipak su opstale. Čini mi se da baš i nije mini, malo je maksi-mini! A evo i novo odmaralište koje je pokretno (zemeš i nosiš po vrtu di očeš) ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je već rečeno-fenomenalno!!!!
Daj slikaj ovu zelenu ružu kad se otvori
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Šeflera, divno, lipo, krasno. Kornjaču mi je uvik lipo vidit (ima je jedan susid) ali ta ne ide u vodu, kleoma mi je prekrasan cvit, a Flik šta da kažem a nije rečeno o njemu jednom ričju sve naj naj naj
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Ajme, prava barska kornjača......divno!
Kleoma je prelijepa....što kažete...od Andree...hm....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |