|
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
Kod mene ima plumbaga
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
evo domingo uputstva su tu:
al nešto si krivo vidio...plumbago odnosno vranjemil nemam
probaj se sjetiti kod koga si ga vidio jer kod mene nisi
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
![]() |
Mogu razumjeti kako šaljete sijemenke ali kako šaljete reznice.....koliko se sijećam Iris ti imaš vranjemil.....onaj s plavim cvijetovima.....može koja mala sadnica.....a ja tebi sijemenke mog vatrenog grma
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
.....Trisa kada ti salju cagot od biljkica, bi mogla zet malo vise sjemenja tako da i mene das da nemaju troskova bzvz i za mene
![]() ![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() |
nadam se da ču i ja to jednom moči napisati |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Strpljenja molim, sjeme skupljam, sadnice ukorjenjujem i onda ću se javiti - bude svega za svih.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() |
sjemenke stigle.hvala,sad samo još da dođe proljeće da se može sijati
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
![]() |
hvala. ![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
Hana, imam još judinog drva....molim te pošalji adresu na pp i ako ti mogu još nešto poslati sa juga....
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
napoooookon poslala sjeme TeiK, SilveK, manči i skitnici
juuupi ja
![]() |
|
![]() |
|
miško ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
![]() |
JA IMAM CRVENU,ŽUTU,TAMNO ROZU I SVIJETLO ROZU NOČNU FRAJLU A AKO IMA TKO ŠARENU MOJE SU POKOŠENE....
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
Manči i ja sam te molila Judino drvo. Imaš još kojeg?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Dobro, odmah idem tražiti neki rokovnik i počinjem s pisanjem, jer će ispasti obećanje ludom radovanje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
Po meni jedini nacin je pisati u ROKOVNIK. Prvo as ima telefonsku rubriku va ku mores upisati sve forumase sa adresama da ne zgubis, a drugo as ima stranice datumirane, tako da svaki puta kada nes dobijes napises ca, cega i od kega, a isto tako kada saljes kemu. Tako imas celo leto pregledno se napisano, a i ne zagubi se bas tako lahko vela teka, bar ne kao papiric
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
![]() |
shasha to radi u rokovnik.....adresa i spisak
![]() a ja zapisala adrese pa zaturila adresar
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Meni se u glavi isto sve izmješalo, ajd nek netko smisli neki način kako da si zabilježimo što i kome poslati, nekako mi oglasi nisu dobar podsjetnik.
Ja pišem na papirić, onda to zametnem, odna zaboravim kome i što, pa mi se izbriše pošta u p.p., ajmo neki bolji način kako da svi budu zadovoljni.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
.....mislila sam na judino drvo koje sam već trebala poslati iris....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
na mene
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
Manči,da li si to mislila na mene ili Iris?
|
|
![]() |
|
![]() |
.....čekaš i obećane biljke.....a što ću kad mi je nered u glavi....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |