odvikavanje od pušenja |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..ajoj koja tema.....
![]() ![]() ja ne uspjevam prestati .......a nitko mi u familiji ne pusi ni sinovi ,,dobro jedan je tek 14 i za njega mislim da ne pusi...a stariji 25 i MM 56 NE PUSE....
pomozite
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Dobro došla na naš forum!
Nisam probala recepte s biljakama osim jednog : ODLUKA DA MI CIGARETA NE TREBA! I ponosno objavljujem da već 5 godina ne pušim, a fumarila sam 2 kutije dnevno od 15-te god. Moj recept je bio: nebum rekla nikad više, ali od danas mi više ne treba! |
|
![]() |
|
lijepa cura ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 22 |
Nova sam na ovom forumu i lijepo vas sve pozdravljam. Pronašla sam mnogo korisnih savjeta.
Već dugo se nakanjujem prestati pušiti i u jednom od starih brojeva "Liječenje biljem" našla sam neke recepte, pa me zanima jel netko probao nešto od toga:
Recept 1 (prof. dr. A.T.Filatov): 1 žlicu lista eukaliptusa preliti s 0,5 l vruće vode, ostaviti 1 sat, dodati 1 žlicu meda i 1 žlicu glicerina. Piti po 1/4 čaše 7 puta na dan. Vrijeme liječenja 30 dana.
Recept 2: Pomiješati 1 žlicu sitno narezanog svježeg lista hrena i lista trpuca. 6 dana žvakati prije i poslijepodne po 5 minuta. Sok gutati, a travu izbaciti iz usta i isprati ih vodom. Nakon 6 dana stanji se sluznica u ustima i vrući dim peče.
Recept 3: Žvakati korijen iđirota (calami rhizoma), sok gutati, a korijen ispljunuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |