Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2013 u 19:16
E Glikice, to si ti! Thumbs UpHeart Još da su gljive bukovače, bilo bi i za ručak! LOL
Ne vjerujem u duhove, ali vjerujem u snove, a ponekad i u bajke...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2013 u 22:00
Eto Desert rose kako si me skužila, je, to su prizori za moju dušu. 
A dobro da ovo nisu bukovače, bio bi jedan ručak i nema ih više. Ove će trajati i trajati...
Lijepo od tebe što si me posjetila Hug.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2013 u 18:15
A imam i cvijeća još uvijek:

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Listopad 2013 u 18:18

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2013 u 18:51

Kako su se one samo zgodno zakamuflirale s tim divljim ceceljom ! smile71 smile89

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2013 u 15:19
Jelda Monstera, baš su slatke ?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2013 u 15:40

Da slatke, preslatke su  tako skrivene !  smile76smile71
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 17:20
ovo vam moram pokazati, nevjerojatno ( malo se već počelo smrkavati pa slika nije najbolja) :

Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 17:59
ma da predivne, ova jesen je kao izmisljena - uzivaj u vrtu dragaHug
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 17:59
kasna topla jesen obilato nagrađuje kontinentalne vrtove,, šarenilo jesenskih boja obojalo listove bjelogorice a cvijećem obdarilo sve što cvijeta u proljeće i u rano ljeto. Tvoj vrt je ogledni primjerak za to a vjerujem da i bockavci još uživaju na dnevnom suncu i noćnim vlagamasmile55
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 18:32
Klaudija, da znaš da i uživam, sve mi se nekako čini da zima neće ni doći, ali šipak......doći će ona sigurno, a do tada meni fino. 

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 18:38
Aralija, baš je krasna jesen i baš uživam u svakom trenutku. Nešto od bockavaca sam spremila , ali su vrata stalno otvorena. A ima ih još puno vani, neka uživaju dokle god ima sunca.
A kad sve to zamijeni hladnoća, slikat ćemo inje po granama, planirati sve za iduću sezonu, praviti kojekakve popise želja.....družit ćemo se uz kave na brbljaonici, pratiti prognoze....
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 18:38
Vidim djelimo iste želje. Ne treba nam zima bar do Božića Tongue
Pozdrav iz Osijeka
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 18:58
Ruže ti uživaju u ovoj toploj jeseni,puno je toga novoga u tvom lijepom vrtu od kad sam ja bila tamoTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:19
Dijana, može, tek tamo oko Božića neka bude malo snijega zbog ugođaja !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:21
Bome Kaktusiću, nasadila sam još cijelo čudo toga. Ako Bog da da se opet vidimo na proljeće kod mene, imat ćeš šta za vidjeti. Tongue.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:57
I još malo cvjetića, mojih omiljenih:

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 07:47
senecio je prekrasan kad procvjeta , moj je sav u pupovima i podsjećaju me na nešto divlje , na vrh jezika mi je što ali mi mozak šteka ...
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 08:41
Draga Glikice, vidim tvoj vrt procvao kao da je proljeće, predivno nas obdarila ova jesen sa prekrasnim vremenom i suncem, prošla godine je već bilo jako hladno i kišovito u ovo vrijeme, ruže su stvarno raskošno lijepe.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2013 u 09:03
Draga Nona, kad se sjetiš, napiši. Senecio je stvarno poseban, a i cvijet dugo traje. Još nekoliko pupova se polako otvara, pa se nadam da će formirati buketić. Bilo bi lijepo vidjeti ih na okupu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 105106107108109 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,314 sekundi.