Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 21:06

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2009 u 21:05
Lijep pozdrav svima! Potpuno sam nova na ovim prostorima. Isina, malo sam Vas neko vrijeme promatrala iz prikrajka, pa sam se na dugotrajan i uporan nagovor kolegice, odlučila pridružiti. Vesela ste i nadasve vrijedna i kreativna družina, sa kojom je druženje zaista lijep dar i ugodno provedeno vrijeme.
Decoupage me kao tehnika osvojio na prvi pogled, polako se uhodavam u njegove vode, čari i ljepote, pa se nadam i vašoj pomoći u tome. Kao što se vidi, ime mi je Nataša, učiteljica sam po zanimanju i svaki svoj slobodni trenutak koristim igrajući se raznim kreativnim stvarima. Trenutno me zaokuplja ovaj način rada.
Nadam se ugodnom druženju sa Vama.
Samo da još polako usvojim sve ove zakučkice, gdje i kada što pišem, i gdje i kada što stavljam!Confused
ako uspijem u tome, ovdje bi se trebao pokazati i moj jedan uradak...tek toliko, da se i ja malo pohvalim... Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 107108109
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.