natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109 |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijep pozdrav svima! Potpuno sam nova na ovim prostorima. Isina, malo
sam Vas neko vrijeme promatrala iz prikrajka, pa sam se na dugotrajan i
uporan nagovor kolegice, odlučila pridružiti. Vesela ste i nadasve
vrijedna i kreativna družina, sa kojom je druženje zaista lijep dar i
ugodno provedeno vrijeme.
Decoupage me kao tehnika osvojio na prvi pogled, polako se uhodavam u njegove vode, čari i ljepote, pa se nadam i vašoj pomoći u tome. Kao što se vidi, ime mi je Nataša, učiteljica sam po zanimanju i svaki svoj slobodni trenutak koristim igrajući se raznim kreativnim stvarima. Trenutno me zaokuplja ovaj način rada. Nadam se ugodnom druženju sa Vama. Samo da još polako usvojim sve ove zakučkice, gdje i kada što pišem, i gdje i kada što stavljam! ![]() ako uspijem u tome, ovdje bi se trebao pokazati i moj jedan uradak...tek toliko, da se i ja malo pohvalim... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 107108109 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |