more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 29> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Draga moja... Platna su ti fenomenalna! Ono prvo sa cvijetom je jako efektno, izgleda kao da je u plamenu! (Znaš mene i asocijacije, ovaj put barem nisu na hranu...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
@ mare-nostrum, baš mi je drago da sam ti uljepšala ovo tmurno jutro
![]() @ dorina, hvala
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno, toplo i originalno
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Odlično,uljepšala si mi ovo tmurno jutro.Zelena,žuza,narančasta su boje koje jako volim.I super si to sve iskombinirala
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
još jedna slika ali ovaj put na drvu. opet komad bačve, al zadnji jer nemam više toga. morat ću opet "kopat". izgleda da ja ne mogu bez toga, zato ako ko ima manje komade bačve nek mi pošalje
![]() inače, ovo sam napravila sinoć. malo boje, rižin papir i salvetica. mogla sam jednostavno bez rižinog papira, al eto. znam da je pravilo da se sa rižinim papirom radi na svijetlim podlogama. zato sam premazala drvo u bijeloj boji nekoliko puta i na kraju sam premazala sa žutom bojom. nalijepila rižin papir i preko toga salvetice. izgledalo mi, ajmo reć, nekako dosadno, pa sam se malo i sa bojama poigrala. i na kraju sve lakirala.
e da. vrime nikakvo, tmurno, kiša, uvjeti za fotografiranje nikakvi. al ko će čekat. bez blica ispalo bezveze, zato sam slikala sa blicom. bar se tu lipše vidi što sam napravila.
sad da čujem vas.
|
|
![]() |
|
hvala vam svima
![]() @ lluvia, misliš na ovo narančasto platno? tu salvetu imam možda pola godine ako ne i više. jednostavno mi se svidjela zbog živih boja. dugo nisam znala što da radim sa njom sve do neku večer
![]() @maslacak7, iskreno nisam ni sama sigurna jel to tulipan il što.
@ lula, a i to to kažeš. dosadilo mi ovo tmurno vrime. tako da je ova slika sad pravo osvježenje u mojoj sobi
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
More...ova zadnja slikica baš mi se sviđa...osobito to kako si je osvježila i doradila. Bit će super ukras nekom zidu....Pravo osviježenje u ove tmurne dane....
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
kutijica mi je za pet |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticne slike kao i ostali radovi...meni je najljepsa ova sa tulipanima ako sam skuzila dobro cvijet
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša....ljepe su obje svaka na svoj način
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Znas... ja sam tu salvetu vidjela i porpustila kupiti... nekako mi se cinilo da mozda ne pruza puno mogucnosti (mislim na moje ogranicene mogucnosti).... ali sad kad vidim ovo... ma ovo je jedna od najljepših slika na platnu koje sam ovdje vidjela... meni je ocaravajuca...
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Platna su jako lijepa,super si to doradila oko salvete.
Sviđa mi se i kutija i ona zelena boja na njoj mi je baš lijepa. |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hej...kako je ljepo...suncokreti su mi lijepi, ali sve pohvale idu tvom prvom uradku sa 2k...i da kao što cure kažu ...nemoj da opet dugo čekamo na tvoje lijepe i maštovite radove. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |