Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naš mali vrt...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naš mali vrt...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 35>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 19:46
lijepe slicice vilosmile76
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 00:46
Ružmarin ni ja ne bih maknula iz kamenjara. Volim miris kamenjara. Možda da dodaš još jedan veći kamen, nekoliko ih već imaš, i onda između njih posadiš sukulente pokrivače tla.
Sutra je novi dan.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 10:32
Monna- hvala ti cvjetna prijateljice... smile79

Lucy- baš si me razveselila ponovnom posjetom, hvala ti šta si prokomentirala moj mali kamenjar Heart

Odlučila sam svakako ne maknuti ružmarin, samo sam ga malo ošišala, a dobila sam za rođendan i par biljaka za kamenjar ( po mom izboru ), pa ću staviti sliku da vidiš kako sada izgleda...
Veliko lijepo kamenje je pokrio ružmarin, pa se baš ne vidi najbolje, a ako stavim još koji veliki, neće se posađene biljčice imati gdje širiti... Sada još možda djeluje malo prazno, ali za godinu, dvije kad se biljke razrastu, mislim da će biti itekakva gužva Smile
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 11:01
Draga vilo, ime ti baš odgovara uz tvoj vrt :) Nevjerojatno je kako se čovjek stopi sa svojim kutkom...
Htjela bih ti samo reći nešto- kažeš da bi htjela da ti je vrt uredniji, puniji i sve što uostalom i mi svi govorimo i želimo, ali one stazice, drveće, ruže i grmovi, koji su desetljećima ili duže rasli i čuvali priče unutar svojih grana, koliko koraka su izbrojali oko sebe, a sada će brojati korake tvog malog žapca, ma nemoj ni trenutka misliti da je nedovršen ili nešto, jer kojom bajkovitošću odiše je nešto što rijetko koji vrt ima. One stazice, kamenje, rubnjaci... Vjerujem da svaki ima neku svoju priču. I kao što su cure prije mene rekle- bit će poseban osjećaj i privilegija odrastati u takvom vrtu, gdje sve vrvi kutevima i rupicama u kojima se skrivaju Štrumpfovi, vile, patuljci, mravi i bube :) Ma bogatstvo NEPROCJENJIVO!
Šaljem vam puno pozdrava i pusica u mali nosić! :)
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 13:02
LeoNata- hvala ti puno na tako lijepim riječima, jako sam sretna što si doživjela naš mali vrt sa svom njegovom posebnošću, bez obzira što ima toliko još nedovršenih kutaka po njemu. Neke nisam nikad niti uslikala, jer se o njima baš nitko ne brine... Polako, sa vremenom, će valjda doći red i na njih.
Dođi nam opet, a do tada, šaljemo ti smile79

Lucy- sada sam na kratko skoknula uslikati koju sliku iz kamenjara, da vidiš kako se pomalo popunio... Neke biljke su pristigle u kamenjar iz mojih tegli, neke su starosjedioci, a neke sam tek prije koji dan posadila...

Ovdje se vide saxifragice, babosvilka, erodium, niska veronika, campanula patula, sedum i phlox...

Niska veronika...

... i sedum spathulifolium (mislim da je 'cape blanco') su stigli sa sajma cvijeća.

Čuvarkuće starosjedioci...

Sedum ( mislim da je hispanicum ), koji se digao iz mrtvih i napokon našao svoje mjesto u kamenjaru...

Za kraj, pogled na dio vrta...

... i jedna slika za dragu Slavujčicu, ako navrati do nas... Heart
Vidi me Smile

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 20:30
šetala kroz tvoj vrt i uživala smile93
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 20:34
Krasno si sredila kamenjar, preslatke biljčice...Divna šetnja tvojim vrtom
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 22:32
Ja opet svratila i baš si me obradovala slikama kamenjara. Obožavam ih. Jako mi se sviđaju biljke kojima popunjavaš prostor. Neke su mi poznate, a neke i nisu. Za mene je novina ovaj novi sedum sa sajma. Bome se može pohvaliti i bojom i listovima.
A ova slika "pogled na dio vrta" izgleda kao "pogled na dio parka".
Sutra je novi dan.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 08:46
Fany54- dobrodošla u naš mali vrt, drago mi je da ti se sviđa! Hug

Temzi- hvala ti na komentaru za moj mali kamenjar, vesele me tvoje posjete! smile79

Lucy- drago mi je što si opet svratila, ja isto jako volim kamenjare, samo je moj poprilično mali pa u njega nikako neće stati sve biljke koje mi se sviđaju, tako da moram biti vrlo izbirljiva Smile
Kamenje u njemu mi je također jako drago, jer je donešeno sa Brača i uspomena je na moje bračke prijatelje i naša morska druženja... Čim bude dobra prilika, slikat ću ga cijelog samo za tebe Heart

Svima puno pozdrava uz mali cvjetić moje omiljene heuchere...

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 11:40
Prekrasno vilinsko cvijeće u tvom vrtu Vilo
Jedva čekam slike kamenjara
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 12:25
Prekrasan,bajkovit vrt kojim jako dugo nisam šetala!Embarrassed
Ovaj put neću o ljepoti tvog vrta. Samo ću čestitati sretnim roditeljima i poželjeti preslatkom bebaču sretno i bezbrižno djetinjstvo!smile78
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 12:51
Draga miška- uvijek me razveseliš svojom posjetom i tim slatkim smajlićima Heart
Kamenjar ću malo bolje poslikati čim se pojavi malo sunca, jer je danas od jutra nekako tmurno i oblačno... Nije on ništa posebno, ali ja ga svejedno volim, jer ga je napravio moj otac, kao i stazicu u vrtu... Pošto znam da voliš mice, moram podijeliti sa tobom naviku moje mačke, koja najrađe spava u kamenjaru, u laganoj sjeni ružmarina, pa sam taj jedan dio ostavila njoj, koliko god mi fali mjesta za još koju biljčicu Smile

Miranda- hvala ti što si bila, bez obzira koliko puta svratiš, uvijek si nam dobrodošla Hug

Pozdravljam vas sve uz još jednu sličicu maminog malog anđela, pošto i on svakodnevno pomaže u vrtu, svojim osmjesima i sretnim gugutanjima na svaku biljku sa kojom ga upoznamo...

Još jednom hvala svima na lijepim željama za našeg jedinca, sigurna sam da osjeti vašu predivnu energiju, koliko god daleko da ste... smile76

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 14:31
E moja Vilo, taman sam ti htjela pohvaliti stazicu, kamenjar, itd., kad ono sve pade u vodu pred najzgodnijim i najljepšim cvjetićem u tvom vrtu!!!!
Neodoljiv je!!!!!!!!!!
Pozdrav svima a cvjetiću!

P.S. Malo sam se raznježila, upravo danas sam saznala da ću postati teta po drugi put!
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 14:36
Prekrasan mali smajlić-bebač
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 00:16
Originalno poslano od člana vila2 vila2 napisao:

... i jedna slika za dragu Slavujčicu, ako navrati do nas... Heart
Vidi me Smile

tu sam ja vilo,
uživam u tvom dvorištu, radujem se svakom cvjetiću, želim da ti sve cvjeta...
a Vilimu sve što mu i ti želiš!Heart

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2014 u 11:06
FLORAMYE- hvala ti na tako lijepim riječima, ali i čestitam ti od srca! Ja bi isto voljela postati teta, ali moja starija sestra je u svom doktorskom radu i nema vremena za sebe, što me ponekad rastužuje, nadam se da će što prije i ona naći ljubav svog života i pokloniti mom cvjetiću bracu ili seku Heart

Miška- hvala ti! smile79 od malog vrtlara!

Slavujčice- jako me raduju tvoje virtualne posjete, iako se tvoja predivna energija ionako već nalazi u našem vrtu, kroz svaku biljčicu koju si mi poklonila... smile84

Evo i sličica kamenjara ( koja mi i nije baš nešto pošto je bilo oblačno kad sam slikala, a zemlja vlažna, uživo mi izgleda puno ljepše ), samo da se vidi kako se preobrazio...

Divni cvjetić Campanule patule

Čuvarkuće se gužvaju u tegli...

... a prekrasni Aster alpinus se rascvao skroz...

Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2014 u 11:38
ViloHug
Kamenjar ti se lipo popunjava
Čuvarkuće koje su u tegli,možeš skupa s njom 
ukopati u kamenjar i po potrebi opet izvaditi
kad se sve zagusti i ponestane mjesta,a za micu
će sigurno ostati mjesto u hladupod ružmarinom
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2014 u 14:44
Koliko li sam samo puta svratila u ovaj vrt, zavukla se u neki skroviti kutak i samo šutke gledala, osluškivala i maštala...........
Vilo, vrt vam je prekrasan, pun neke mistike koja mami na maštanje, pravi je bajkoviti, vilinski kutak.
A tvoj nick se tako dobro slaže s njim!

Raznježila me slika preslatkog dječačića, tvog jedinca, kojemu si dala tako znakovito ime. I moj jedinac je Željko.

Ostavljam ti tople pozdrave, a malenom princu Vilimu šaljem pusice i najljepše želje. Heart
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2014 u 18:44

Tvoje slike mi uvijek izgledaju nekako mistično i jako mi se sviđaju, ali ovaj puta su me osvojile krasne velike oke i bucmasti obraščići !
Pusa i tebi i njemu  smile78!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2014 u 13:26
Miška- hvala ti na posjeti i savjetu za čuvarkuće, samo sam se malo krivo izrazila, nisu u tegli već u ukrasnom ćupu, pa su se tako lijepo u njemu namnožile da samo povremeno čupkam mladunce Smile
Vesele me tvoje posjete, navrati nam i opet. Hug

Dadinica- baš sam maloprije bila na tvojoj temi i skroz se oduševila, a sad kad sam vidjela tvoju poruku ovdje raznježila sam se skroz Heart
Hvala ti najljepša na tako lijepim riječima, neopisivo mi je drago što nas posjećuješ, a tvoj jedinac također ima posebno i predivno ime! Mi smo eto, našem anđelu, izabrali ime dan prije nego se rodio Smile Ipak, čim sam ga prvi put ugledala, znala sam da je to jedino koje bi mu pristajalo...

Kad uhvatiš vremena navrati nam opet, a do tada ti šaljemo smile78

Anastazija- hvala ti na posjeti i lijepom komentaru, drago mi je da ti se sviđaju slike! smile79

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,280 sekundi.