Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 134> |
Korisnik | |
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gricka, ko čeka - dočeka :)
Mali kaktus, divan buketić. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Evo,ipak sam nakon 40-ak godina dočekala cvijet.
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sutradan je opet izgledao ovako.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pa za par dana ovako.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ali vidim da sprema još pupića.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
uuu maline:) a kaktus tek! tko čeka dočeka
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasan je Ki-ko. Tvoj je prava potvrda poslovice koju reče Semira
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Mali kaktus glede pitanja o imenu usudila bih se možda misliti da sliči na neku od uebelmannia...
![]() |
|
![]() |
|
Tu se nešto događa?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da,da događa se budući cvjetići
![]() Gricka,baš i meni liči na uebelmanniu
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Djevojke pogledajte ovdje
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Notocactus (parodia)magnifica
|
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Kiki, kod tebe se svašta događa ovih dana. Odlično.
|
|
![]() |
|
Hvala Pinus, hvala miss M.
![]() |
|
![]() |
|
Jaaaoo!Divno!Čim sam ga presadila baca pupoljke.Nadam se da ću ga vidjeti,uslikati i pokazati.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
kako su lijepi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
oprezno sa suncem mali kaktus ovog zadnjeg ti je gadno opalilo, ni sunce nije više što je bilo.
|
|
![]() |
|
Nešto se sprema
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
treći cvijet ove godine
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |