Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala na dobrodošlici i vašim komentarima!evo,radim,radim,bit će radova uskoro!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Bašsu me svi pretekli, pohvale pršte na sve strane, ali nije moguće drugačije,radovi su ti stvarno prelijepi.Ja kupila platno i malo mora odstajati da požuti, pa ču valjda onda nešto napraviti.
Slavo super su ti ideje. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su prekrasni. ma uljenila se i ja,koliko toga imam,nikako stavit na forum.
![]() meni je ribar i majka super |
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Radovi sa stihovima su zbilja posebni.Od onih starijih radova posebno mi se svidio onaj s majkom i djetetom , a od ovih novih ribar.
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
lep pšovratak, i zelim da vidim nove radove,baci se na posao sto pre
![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
ne mogu razdvojiti šta je bolje, stihovi ili slike. bez komentara...prelijepo...
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam drage moje!a Sarita pa ovo je nevjerovato-dok sam ja bila u tvojoj galeriji-ti si bila kod mene,telepatija,očito!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Tvoji novi radovi su pravo osvjezenje bas sam gustala i u radovima i u stihovima...prekrasno slavice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pa dobro nam došli natrag. Falili su nam vaši radovi.
|
|
![]() |
|
Evo mene nakon duuugo vremena,jedva sam našla svoju galeriju!Malo sam se ulijenila a malo su me druge obaveze odvukle od mojih saletica i boja.Pripremila sam dosta toga za napraviti ali nije dobro toliko dugo ne raditi,strašno je teško početi a onda kad se krene ide.ovo su slike na platnu,rađene u kombinaciji printa,boje .Stihovi su ti koji su me vukli da ih nekako stavim,koliko sam to uspješno uspjela Vi procjenite!Hvala svima koji su bili na mojim stranicama dok sam ja bila odsutna.Nadam se da ću sada imati više vremena da povirim na sve stranice jer vidim da ste bili jako vrijedni!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Slavice gdje si,često povirim kod tebe ali tebe ni u tragovima.Javi se,nedostaješ nam.Velika pusa ! |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
jednostavno me ostavljaš bez daha, sve je tako divno i romantično, pusa
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Majstorice pa ovo što si pokazala je perfektno.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kuglice su krasne,tako vesele
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Ovo sam poslikala prije nego sam odnijela danas u Kaštela.one prve kuglice su ogromne a one druge su standardne,male. i napravila sam nekoliko zdjelica što vidite iz prilože |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Gogs,hvala Rosice !sinoć smo otvorili,ako se bude prodavalo kao sinoć,bit će dobro,ma nije baš ni bitno,nek prodamo dovoljno za pokriti troškove uloženog materijala!gušti su gušti!tako ovdje kažu!Mima,dogodilo mi se par puta da uništim rad zbog lakiranja printa,nekad bude ok (lak,onaj prvi sloj mora biti tanak,tanak da ne smoči papir)zato ti ja sada kad radim print ,samo print premažem sa AQUA KLARLACK (marabu-proizvođač) i kad mi se osuši onda bez straha lakiram.i to je to!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlični radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sretno Vam bilo svima skupa i prodajte što više ovih prekrasnih radova. Prekrasna slika s majkom i djetetom no stihovi majci su me dirnuli do suza
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |