Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 165> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma prekrasno
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Bromi sve mi je lijepo, i nolina i cikasica i adenium....maćuhice su isto baš lijepo krenule...izgleda da će biti nešto od njih. Ulica će vam biti super po završetku radova, već je i sada lijepo, a Cezarić je super...vidiš kak čuva klematis!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala Štefice,
![]() zahvaljuje i Cezar, a on se ne voli slikati veseo je sve dok ne vidi fotoaparat |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() Mačuhice su počele puzati,prava raskoš ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jedan od mojih adama
![]() nolina ili slonova noga ![]() ![]() radovi na ulici su pri kraju dobili smo drvored ![]() još jedan pogled na mačuhice ![]() tu je i ozbiljni Cezar čim vidi aparat uozbilji se i misli kako zbrisati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cure moje svima jedna velika
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromi, pa kod tebe UVIJEK nešto cvate!! Ti si naša prava cura!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sory, letim..brišem..
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Bromi sandučić ti je pun ko šipak koštica! ja napisala cijeli roman i ode k Manituu -- aj isprazni sanduk
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma stavi ih bolan negdje gdje je tamnije i prestani zalijevati i one odoše ko iz vode.a vidi ti imaš 2 a ja samo ove obične imam-a ti kako se ono kaže stranjske imaš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Uzivala sam
|
|
![]() |
|
ja baš i nemam sreće sa sanseverijama jer im ne odgovara mjesto, ili im sunce sprži listove ili nema dovoljno sunca ili previše vode..ovaj puta pored cilindrike imam još dvije i za sada mi ide dobro sa njima..
smrcko ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sanseveria je jako lijepa.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jeeeeeeeee!!!! Jedva čekam listeka!!!!!
|
|
![]() |
|
korijenko samo gledaj vjerujem da ćeš je uskoro i nabaviti a s obzirom koliko biljaka imaš i kako su lijepe vjerujem da će uspjeti ovaj puta,a i biljke imaju rok trajanja
![]() baka,stefkaja, gioiaa hvala na posjeti i pohvali ![]() flavia ne brini biće moja cilindrika dobro ![]() hanić ljubica može naravno ![]() |
|
![]() |
|
krasno cvijeće Bromi, cilindriku ne žicam ali onu plavo-bijelu ljubicu da ako može, predivna je
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Bromi....adenium je prekrasan....za sad ništa ne treba oko njega...na proljeće se orezuje i pelca....to ti objasnim kad dođe vrijeme za to. Hibi je krasan, nemam riječi!....a Pahi....evo baš je isti ko i moj, a jel se dobro brineš za njega...e to pojma nemam
![]() ![]() ![]() Cilindrika je prekrasna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
slazem se sa stefkajom
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa sve ti je cvijeće lijepo, adenium i hibi baš lijepo cvatu..a palma je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |