Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 141516
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 09:33

Eto još jednog dnevnika.Baš me interesira pečenjaraLOL

I šta ti mi imamo zamjeriti u tvom dnevniku,tu ti zamjeraš nama(kad smo već kod toga.Ako si napisala"zameriti" trebala si i "najte" a ne"nemojte"LOL)
smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 09:08
Već dugo vremena razmišljam da počnem voditi ovaj dnevnik ali preko zime mi se nekako nije činilo vrijeme zato.
Pošto sam jučer započela radove u svom vrtu, čini mi se da je to vrijeme konačno i došlo...Ali kao prvo da naglasim, nemojte mi zamjeriti što u početku neću stavljati fotkice, jasno mi je da se na fotografijama najbolje pobliže objasni ono o čemu govorimo ali svi koji su se raspitivali o mom vrtu znaju o čemu pričam pa će mi za početak biti oprošteno Embarrassed, bar se nadam.
Kao prvo moram se zahvaliti Shashi, Lantani i drugim curama koje su me na mojoj prvoj špancir kavici ponukale i ohrabrile da počnem nešto činiti sa mojim problematičnim dijelom vrta u kojem je preko dana većinom sjena pa je tu do sad bila samo trava (ali niti ona nije baš ravnomjerno rasla, doduše znala sam i otprije u čemu je problem ali nisam ništa činila).Kao drugo moram se zahvaliti i Inoxu, našem forumašu kreativcu na odlasku koji me je ohrabrio u započinjanju mog definitivno za sad najvećeg pothvata u dvorištu :pečenjare.Ja i mm, moja desna ruka i u životu i u vrtu Wink želimo i nju napraviti sami, jer sudeći iz iskustva više ćemo uživati u njoj.Šta ćete, takvi smo...
E sad pokušat ću ja ovdje pisati nekim kronološkim redom ali stavljat ću i ono što sam prikupila i učinila i ove zime pa stoga, najte zamerit Wink.
P. S. Shasha: Embarrassed, ispravljeno Wink...Eh, to ti je kad je čovjek dotepenec LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 141516
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.