Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 70> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veseli me djevojke što vas je kiša potjerala iz vaših vrtova u moj
![]() Zahvaljujem vam se svima. Tako mi je drago da mogu s nekim podijeliti ovu svoju očaranost biljnim svijetom, cvjetnim naročito.
Bako Bea posebno mi je drago i Vas vidjeti ovdje, puno hvala.
Iris bez brige, mislit ću na tebe
![]() Hoya samo ti dođi, bilo bi mi drago. Tvoja mi Alstroemeria pušta nove izbojke, baš me obradovala.
I da vam sad ne zahvaljujem svakoj posebno, sve ste divne, drage, zahvaljujem vam što mi dođete, prokomentirate. Vaši mi komentari daju novi polet, da se još bolje brinem za moje biljno blago. Sve vas jaako volim i puno pozdravljam.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Horti što si ti drago i skromno stvorenje, nije ni čudo da ti cvijeće tako lijepo uspjeva.
![]() Uh, da me krivo ne shvatiš ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Oh Radosnice baš si me raznježila
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Phlox je
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hemerocallisi su "mrak", budem si takve nabavila i ja ove jeseni, a Phlox-aći su preljepi, a s "recesijom" si me nasmijala dobrano.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga moja,kod tebe se botanički vrt razrastao..pa sve blista
![]() Alstroemeriu sam i ja dobila od Hoye sad u subotu i malo googlala večeras..prekrasan je cvijet ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
O Tija! Kako te dugo nije bilo k meni! Pa kud si se sakrila djevojčice? Niš ne brini kad mi dođeš zadimit ćemo tekomu bez obzira na mjere štednje
![]() Silvek od tog sam ti phloxa slala sjemenčice. Nije uspjelo znači. Al ima oko njega nekakvih malih, izgleda da se sam zasijao. Znaš što to znači
![]() Kontesaa, tebi sam nešto ostala dužna pa mi pošalji adresu na PP.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kod tebe sve blista vidim ja da nema recesije, prekrasni cveteki
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Horti, niknule su 2 biljčice iz tog sjemenja, ali mi ne liči na phlox to što je niklo, bum ti poslala sliku kad uslikam
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zato ti nisi došla u Skradnik - bilo te strah ovo ljepotu ostaviti bez nadzora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
šta ti svašta lipoga imaš, baš mi se sviđa u tvom vrtu, yucca je prekrasna, i phlox je krasan, ma sve...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Baš je gušt prošetati takvom ljepotom...
btw.roštilj izgleda bolje i privlačnije ,nego da je kakav komad mesa na njemu...
predivno ,
![]() |
|
![]() |
|
Triša, Triša ništa ti ne promakne. Od prve si me pročitala
![]() Bromelija, Pčelice, Željka
![]() Silvek, čekam onda sliku da vidimo što je niknulo iz phloxovog sjemena. Sad sam baš znatiželjna.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pa i ja sam mislila da ćeš doći
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rudbeckie su stvarno prelepe:),puno ih volim,a i imam u mojoj basti.
juka predivna ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Užitak je šetati ovako lijepim vrtom, jer ne samo da se ima što vidjeti, nego bogme i naučiti. Ja za večinu toga cvijeća nisam nikada ni čula, neznam ni hrvatski naziv, a sa latinskim polomim jezik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nema me nekoliko dana i već si vrt jedva nađem
![]() Kat. rea nije ti to baš sve tako iz rukava
![]() Imala sam namjeru stavit još slika ali mi je komp usporio pa ću kasnije kad dođe malo k sebi.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma stvarno di si ti?cekam slike
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo slika. Najprije kamenjar. To sam ostala dužna Lantani.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |