Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VrtLand
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

VrtLand

Odgovori Odgovori Stranica  <1 151617
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 11:51

Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 11:47

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 11:43
ovo je mjesto na kojem se sada nalazi većina trajnica koje polako niću, ali i mjesto gdje sadim na proljeće neke ostale vrste cvijeća koje mi uspijevaju na ovom mjestu

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 11:33
Dragi moji,
došlo je vrijeme da i ja pokažem svoj cvjetni kutak, ili onako kako sam ga ja nazvala VrtLand.
Ovu temu otvaram zahvaljujući svima Vama koji ste na ovom forumu. Preko Vas sam postala još dublji zaljubljenik prirode i cvijeća. Iskreno, neku vrstu biljaka nisam nikad prakticirala, i tu ste mi pomogli gdje sam ja vidjela da i te biljke žele život.  No tu vrstu neću odavati, ali potrudit ću se da nabavim što više od te kolekcije. Naučila sam puno savjeta, koje ću od sada primjenjivati u svom vrtu kako bi još dublje i ljepše uživala u njemu, jer imam premalo iskustva u svemu tome, ali Vi ste tu i pomoći ćete mi, a ja naravno za sve to imam volje.

Hvala svima i dobro došli u VrtLand.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 151617
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.