Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 282> |
Korisnik | ||
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Draga Slavuj,nije me bilo do sad i imam sta i vidit
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
|
Čestitke na 100 stranica,a vrt je
![]() |
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
vrlo slikovita 100.-čestitam
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
čestitam i ja
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
Pridružujem se čestitkama i želim ti još puno lijepih i korisnih stranica!
![]() |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
|
I ja se pridružujem čestitkama na stotinu predivnih stranica!
![]() ![]() |
||
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Čestitam na 100 prelijepih stranica !
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Uz tvoju stotu stranicu, uz sve tvoje predivne slike, uz sve krasne misli o cvijeću, ljudima i životu -
Što god da je ruža čula, pa se otvorila...
Čuo sam i ja, ovdje u grudima. Ono što je čempres čuo, pa postao čvrst i uspravan, onaj šapat koji je jasmin učinio tako mirisnim, ono što je šećernu trsku zasladilo... Što god da su stanovnici gradova čuli, pa se tako lijepo nose, zbog čega god da se cvat nara zarumenio poput lica djevojke... to je ono što i ja sada čujem. Zarumenio sam se. Što god da je riječi učinilo lijepima, to se i ovdje događa. Vrata velikog spremišta su otvorena... Ispunjen zahvalnošću, sladim se ljubavlju Jednote kojoj sve to pripada! (Rumi)
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
CRNE BOBICE ŽUTOBIJELE LONICERE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
|
Pozdrav do proljeća uz ove krasne biljkice. I ja imam phlox,i stvarno je predivan kad procvate ali i kad je samo zelen. Ove druge puzavice nemam,al sam sigurna da stvore eksploziju boja nakon zimskog sivila.
|
||
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
![]()
u mom vrtu većinom i rastu obične biljke. takve biljke su prekrasne, samo im treba dati priliku da pokažu svu svoju ljepotu. |
||
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() GROMOTULJA alyssum montanum Gromotulja je trajnica koja cvjeta u rano proljeće u društvu sa aubrietama i arabisima. Njezini žuti cvjetni oblačići svojom bojom simboliziraju topli dodir ranoproljetnog sunca. Uspjeva na najsiromašnijem, suhom tlu. Visoka je 20ak cm a u širinu naraste do 30 cm. Nakon cvatnje ju treba skratiti da bi joj sačuvali oblik i produžili život. Sivkasti listovi su zimzeleni. Razmnožava se u jesen djeljenjem korjena ili u proljeće reznicama. |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
da inače cvate u ovo vrijeme ja ga nekada zaštitim kada znam da će mraz i on zna dugo cvasti,naravno rječj je o žabljem ljiljanu
![]() |
||
![]() |
||
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
|
Slavujko, kod tebe i najobičniji cvjetak izgleda divno!
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 181182183184185 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |