Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 70> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eto, Lantana je sve rekla ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() Neku večer moje dijete i ja gledamo ovu sliku i onda nam je jedna "zločesta teta" uskočila sa MSN tračanjem i nisam stigla iskomentirati ovo preslatko stvorenjce, a to tvoje stvorenjce je isti naš Miki kad je bio mali, jedino još nije bio toliko umoran pa da bi na metli zaspao.
A biljčice i tvoje bi trebalo "zaljevati" doći ko Hanino. Prekrasno je
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Da vam sad ne zahvaljujem poimenice što ste svratili i pohvalili, zahvaljujem eto svima skupa. Vaše me pohvale vesele i potiču na nove vrtlarske pothvate. Vidim da vas je Maza očarala, čak i Admina |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Cvijeće ti je super,ali ovaj mačak
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Hvala na odgovoru...pokušat ću i ja ponovo. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Stavila sam malo sličica u galeriju za probu. Sad da isprobam prebacivanje iz galerije na forum. A imam hrpu poslikanog cvijeća, ali nemam vremena stavljati slike
![]() Evo bijelog Phloxa ( David)
Echinacea
Platycodon
Achillea
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bijelo, roza, plavo, crveno - a sve jedno ljepše od drugog
|
|
![]() |
|
Sve funkcionira super. Puno je brže nego raditi sa Photobucketom, a i slike su mi ljepše ( kao da su izražajnije, ili sam se ja poboljšala u foto tehnici ). Hvala Admine
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Otoče. Al si brza, taj čas sam ih postavila i već si stigla pogledati
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Horti nastavljaš u istom stilu: prekrasno cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
Bako |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Horti predivne slike, ali lako je imati lijepe slike kad imaš što poslikati - super su boje i cvijeće
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Čekala sam u zasjedi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slike su prekrasne!!! Ajd nađi vremena da nam pokažeš i ostatak
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
O kako lijepe boje cvjetova, prave krasotice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidim da
![]() Predivni cvjeteki!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I slike i cvijeće je predivno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana da probam razriješiti tvoje nedoumice oko Phloxa. Ima ih puzećih, ( subulata, douglasii, stolonifera ), niskih do 30 cm ( divaricata ) i visokih 70- 120 cm ( paniculata, maculata ). Uz različite visine, ima ih i u mnogim nijansama roze, crvene, ružičaste, ljubičaste, plave ( niskih ) boje. Ima i dvobojnih npr, rozo-bijelih ispruganih, ili ružičastih sa bijelim "očima"... i bijelih. Prekrasne biljke, prekrasan ukras kamenjara ( puzeće ) i gredica ( niske i visoke). Moj David je div koji dosegne do 120 cm, ali još je mlad. Tek ga čekam da se pokaže u punoj ljepoti. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |