more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 29> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni je tanjur tako jednostavan i baš zbog toga lijep i nježan! Samo ti nastavi u tom pravcu, imam osjećaj da ćeš nas oduševiti nečim za dan - dva!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlično ti ide. bravo,samo tako nastavi
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I meni tanjur izgleda prekrasno.
Kaj se tiče ovog zelenog oko ruže,mislim da ne treba,ruža i ovako lijepo dolazi do izražaja. |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Potpisujem Gogu. Lijepo i nježno....
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
i meni se jako svida...tako njezno...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Meni izgleda predivno!!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
opet ja. neki su se ulijenili (bar tako kažu), a mene baš uvatilo radit nešto. sad je nešto drugo na redu. započela sinoć polako. prije uru dovršila i sad vi procijenite kako je ispalo. mislim, znam da ima grešaka, mogla sam oko ove ruže, skroz desno dodat malo zelenog. bar je to moje mišljenje. sad ste vi na redu da kažete što mislite
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
drage moje, hvala vam!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Je,puno je ljepše sad nego prije.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Dodatak zelene je usavrshio rad! Bravo !
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
I meni je ovako slađe
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Meni ovo izgleda sad puno, puno bolje.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
sinoć se uvatila posla. možda je moglo malo bolje izgledat, al ajd nije tako ni loše. meni se sviđa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
manećeš, samo polako i strpljivo...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
dakle, ipak malo zelene da dodam. primila na znanje samo da ne zeznem nešto.
|
|
![]() |
|
I ja mislim da bi možda trebala malo posvijetliti (ali to je samo moje mišljenje)
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
svakako malo ozeleniti...da malo oživi...djeluje mi malčice pretamno...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ovo je baš simpa! Hm, za boju ne znam ni ja šta bih ti rekla.... Može poboljšati, a u istu ruku može i pokvariti... Možda samo malo zelene oko listova, da razbije ove tamnije tonove? Hmmmmm, biti ili ne biti?
![]() |
|
![]() |
|
eto i mene, da ne ispadne da nisam ama baš ništa radila
![]() treba mi vaša pomoć. ovo sam radila prošli tjedan i "zapela" sam.
![]() ![]() ne znam oću li ostavit ovako kako sad izgleda ili da malo dodam zelene boje. nisam još ništa lakirala.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |