Kwa heri |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a pročitala sam negdje da su biserke dobri lovci na zmije
![]() sorry nisam odolila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
vera4 - Kod mene ima prostora za letit avionom... Tako da...
proljeće - Zašto nisam ranije fotkao? ...pa mora se to razrasti, hahaha... Ma, bude Perica dobio curke uskoro, ja se nadam. A što se tiče tvog muža, nadam se da će pokleknuti. Nabavite sineku peseka. Ne znam kakvi su mu afiniteti i koliko je star, ali mislim da bi bigl bio super. Ovisi o ukusima i tak to... Dobro je da djeca odrastaju među životinjama. Barem po mome viđenju ih to čini boljim ljudima. E, sada ako se k tome i brinu o toj životinji... To je super, ali ako padne na leđa roditelja; onda je to mučno. Dalmax22 - Ajdmo sada moju temu zatrpat sa biserkama... Hahahahaha... Ma, imao sam davno biserke. Razmišljam da opet nabavim. Uh, svašta ja razmišljam da nabavim... |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala svima na pohvalama!
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
A Perici nadji Biserku i eto stvar rjhesena.
Stvarno imas super biljki i fino si sve uredio. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tiljo, slike su ti super kao i cvijeće, samo mi nije jasno zašto i prije nisi slikao da mi to malo pogledamo...
![]() A što se Perice tiče, zakon ti je kokot, a ako je usamljen na drugo druženje ga donesi a ja ču donijeti jednog od moje svekrive da se malo i oni druže.Ako možemo mi pa valjda mogu i naši kućni ljubimci (ja ih osobno nemam, mada moj sin sve češće govori da bi volio imati psa- pa tko zna možda moj muž poklekne)...
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Sve je prekrasno
![]() Poseban pozdrav Perici. Ako se ikad nađeš u stisci s prostorom ja bih ga pristala primiti. ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...zasluzujes jedno veliko
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Bravo Tiljo, svaka pohvala na viđenom....
A Perica? Perica je šećer cijelog carstva. ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve pohvale!
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno,Tiljo,stvarno svega ima tu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
SilveK... Zaista je već bilo vrijeme.
Ali, eto, bilo bi i prije ali sam nekako odgađao zbog loše aparature, a nikako da mi naiđe netko sa dobrom aparaturom. xenia64... Perica ipak ostaje kod mene... Haha... Možeš ga jedino doći uživo vidjeti. Hvala svima na pohvalama! ...puno mi znače. |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dada28... Šta da kažem?
U osnovnu je sa mnom išla cura koja je rođena isti dan, mjesec i godinu kao i ja... Čudan je taj 27. rujna... Hahaha... |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Iris, na žalost Perica nema ženicu...
Imao je jednu, ali ju je kuna sredila, a sada je već poprilično dugo sam, nikako da mu nabavim curu ili dvije... Ali bude na jesen... Valjda! |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Cvijeće ti je zbilja zgodno ali ja bih uzela Pericu, on je jaaaako lijep
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Bilo je već i vrijeme da vidimo tvoj cvjetni kutak. Svaka čast na trudu, sve je prekrasno. A ona vrba će ti brzo narasti, ja ju zovem "nora" vrba (međimurski za luda, radi izgleda grana
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
TILJO, krasno, baš si bio vrijedan. Vidim da si godište mog starijeg sina, i on je student, a rođen si istog datuma i mjeseca kao moj mlađi sin...baš interesantno! Ah da, a što se fotki tiče, možda kvaliteta nije najbolja (kako sam kažeš), ali cvijeće je stvarno prekrasno! Posebno liatris i kosmos. Super, čestitke, samo tako nastavi!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
perica je zakon, a biljcice su bas krasne
pase im kod tebe ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je zgodan Perica...a ima li ženu ?
![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I za kraj ovog javljanja...
![]() ![]() Kwa heri i do nekog drugog puta... sve Vas pozdravljamo Perica i ja... ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A ovako taj moj maleni kutak izgleda u cijelosti...
Sa zapadne strane... ![]() Sa sjeverne strane... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |