Decoupage na staklenim tanjurima |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anđo evo ja cu probat,ovo je sta san skontala iz ono malo slicnosti ruskog i hrvatskog jezika..dakle preklopis kesu po uputama,dva puta u kvadrat,pa jos dva puta na trokut,pa "zavidas"(ovo je bitno zbog nabora koji se nacine,a daju konacni efekat)..odmotas kesu i u sredinu stavis 3-4 blazinice,zamotas ih..tanjur obojas u zeljenu boju,uzmes kesu sa blazinicama i pritiskas sto jace po obojanoj povrsini..pritiskanje mozes ponovit i vise puta na istom mjestu ako iz prve ne uspijes skinit dovoljno boje.ustvari sve ovisi kakav efekat zelis..ova dva tanjura gore imaju razlicite efekte,ja kontam da je upravo razlog to sto je na prvom pritisnuto vise puta na istom mjestu....nakon sto ti se to osusi,bojas drugi sloj,a ta boja ce se vidjeti na mjestima na kojima je kesica napravila rozete.drugi sloj ti moze bit u vise boja,primjer ti je ovaj drugi tanjur..ovdje su za drugi sloj koristene metalik boje,nije uvijet,ali primjetila sam da na vecini tanjura ove kreativke drugi sloj su upravo te boje ili listici u raznim bojama..evo link gdje se mogu vidit ostali tanjuri
http://photofile.name/users/aguilaralina.fotoplenka/140427685/ ja se toplo nadam da sam dobro pokontala,ako nisan,a ima neko ko je neka me ispravi ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ja ne znam da li godine čine svoje, ali ja ovo baš niš ne razumijem, a tanjuri su mrak>! Može li mi neko to objasniti "baš onak"?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
![]() |
|
sto sve vrijedne kreativke nece smislit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na kraju to ovako izgleda.. ![]() ![]() preuzeto sa http://decoupage-in.ru/forum/viewtopic.php?f=3&t=7&st=0&sk=t&sd=a&start=120 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
video tutoriali
ostali tutoriali
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sva svoja pitanja ili tutoriale o radu na staklenim tanjurima postavljajte ovdje
kad tutoriale koje pronađete na net-u stavljate na forum obavezno navedite stranicu sa koje prenosite ili još bolje stavite samo link na tu stranicu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |