Predstavite svoj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ukoželite podjeliti i predstaviti svoj vrt
prvo sto morate je kliknuti na ikonu gdje piše "Napiši svoju tajnu" ili na link : http://www.cvijet.info/cp/blogs/add.aspx da vam se otvori administracija za stavljanje tekstova:
evo i kako to izgleda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predstavite svoj vrt Zbog velike interesa za ovu temu želim bih da svatko predstavi svoj vrt i na jedan drugačiji način. Ja sam za primjer predstavio svoj vrt tak oda možete vidjeti kako sam to zamislio. Predstavite i vi svoj vrt riječima i slikama i pokažimo ljepotu vrtova diljem lijepe naše i naravno i inozemstva :o)) Ako zatreba pomoć slobodno se javite da pomognem…. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |