Moje malo carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odmah mi je srčeko zatitralo kad sam ove lijepe proljetne slikice ugledala!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Znači variegirana je, nije samo žuta. Mislila sam da je možda milium effusum, da sam uludo sjeme nabavila kad je ti već imaš.
Ova novo nabavljena ti je možda stipa tenuissima ali više ćemo znati kad procvate.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasnao
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prelijepo cvijeće imaš
|
|
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
|
|
It’s a kind of magic, one dream one soul, one prize!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivno je u tebe bilo rascvijetano, sa nestrpljenjem čekam proljeće...
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
lili42 ovo je od proljetos pretpostavljam!? prekrasne boje u vrtu imaš!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lili42 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 71 |
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
|
Da to je ta trava, ma već iduće godine bitće ti skoro takva
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ja sam u Zagrebu a slike su kronološki složene, pa bilo je sve rascvjetano do mraza.Čak su i jaglaci cvali, vidjet ćemo šta će biti s njima na proljeće
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Gdje je taj tvoj još tako prekrasno rascvjetani vrt?
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
To bi bila Chasmanthium latifolium, takvu ima i Baka Bea.
Ovo je zbilja malo Veliko carstvo i još prekrasno.....uživam svaki put kad se tu nađem.
|
|
![]() |
|
Baš je super trava! Takvu si i meni poslala ili je moja niža?
Nemoj bacat mimozicu, možda te iznenadi u proljeće.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
koliko prekrasnog cvijeća u tebe!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
trychtisi su ti prekrasni! Jel ti ovo žuto aster? Ako je baš je poseban
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |