Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Sajmovi i izložbe
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Flora-art, Zagreb, 25.5.-31.5.2010.
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Flora-art, Zagreb, 25.5.-31.5.2010.

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 20:01
Draga Primavera, prava si umjetnica, divan ti je nakit, a angeleki svaki put ljepši.

štand ti je divan, želim da i posjetitelji to prepoznaju, pa da nemaš ništa za vraćati kući.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 23:18
Eh, ovaj tvoj lipi nakit-sviđalo mi se sve što sam već prije vidjela, a posebno mi sad zapalo za oko ovo na najdonjoj desnoj slici-jako volim ovakve privjeske.
Ima tu još zaista krasnih stvari, ovi anđeli su mi jako originalni i simpatični....a kad još koji put pogledaš...ma mogla bi navest , ne znam koliko još stvari, što su mi se posebno svidile.
Odlično si uredila štand!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 16:58
Meni je žao što neću moći ni navratiti na Floru, ali baš mi je drago vidjeti fotke tvog štanda :D
Radovi su predivni i lijepo si ih izložila, ali nešto genijalno i (meni) neviđeno je kako si izložila naušnice mace Shocked
Volim takve okvire, a ovo s mrežicom tako da se mogu zakačiti naušnice je fenomenalno Thumbs%20Up
Oduševljena sam idejom, odlična stvar za držati nakit doma istovremeno kao praktično i dekorativno Big%20smile

I vidim da ima i malo decoupage radova, baš su se lijepo uklopili...
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 16:23
A to su tvoji anđeleki!Baš sam komentirala sa frendicama kak su krasni!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 10:26
...dragi članovi našeg prekrasnog foruma na ovom mjestu donosim vam nekoliko fotografija mog skromnog štanda na ovogodišnjoj Flori... za one koji ne znaju, bavim se umjetničkim oblikovanjem nakita od polimerne gline i izradom uporabnih predmeta, na ovom forumu imam 3 male galerije u hobističkom dijelu (decoupage, izrada nakita i blagdanska galerija)...

...osim svog štanda kojeg vam danas predstavljam, nastojati ću poslikati i cvjetne izloške kako oni od vas koji ne mogu doći u Zagreb i posjetiti nas na Bundeku, ne bi ostali uskraćeni za prekrasne cvjetne gredice i čuda florističkih ruku Smile

...za danas, štand "Primavera" s radovima...

... slobodno komentirajte i pitajte i dobrodošli na 45. Flora-art, sigurna sam da će mnogi od vas svratiti i ugrijati dušu razgledavajući rascvjetale gredice, prekrasne cvjetne aranžmane i zanimljive rukotvorine

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.