palcica - kolači, torte |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 29> |
Korisnik | |
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anastazija imaš veliki
![]() Sarajka, a od čega želiš tortu (badem, voćnu, sir...)??? Aj odluči pa smislimo nešto. Cikas, nadam se da si mi dobro, nije ni tebe bilo baš ovo ljeto. još jednom za svih ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Ti znaš ko ti se obradova puuuuuuuuuuuunoooooo, puuuuuuuuuuunnnnnnnnooooooooooo!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma nek si ti nama stigla,baš si mi nedostajala, ma stigla si u pravo vrijeme,imam u subotu rođendan unuku i MM moram pravit torte,pomagaj i predloži,jednu bih okruglu za unuka i jednu bi pravougaonik oblika,ma očekujem tvoju pomoć koje da pravim
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobrodošla natrag, baš si mi falila! Ovaj vikend sam stalno mislila na tebe, jer je MS slavio rođendan pa sam radila čak tri tvoja kolača i svima su bili izvrsni. Jedva čekam nove recepte ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Ajoooooj .. vo mene...ja malo štrajkala, odnosno cilo lito štrajkala...
Hvala svim mojim gošćama na tem, hvala posebno forumašicama koje su isprobale po koji moj recept, a posebno mi žao što nisam prije vidila da Sarajka stiže u moju blizinu...bit će još prilika. Svima veliki pozdrav, evo mene opet među vas. ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Palčice, pa di si ti nama nestala ????? ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e draga bila sam već jednom napisala neki dan komentar i sada vidim da ga nema,no možda sam nešto ja zabrljala.a za tvoja remek djela nemam rijeći,no spremam se na put prema tvojim krajevima pa se nadam da ćemo moći piti kavicu i barem da probam jednu malecku krofnicu,no šalim se za krofnicu a za kavu ćemo se dogovorit
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Jaaooo, palcice,
šta mi radiš! Ovo je raj za oči, tvoji ukrasi, ruže, nemam riječi ![]() Hvala na receptima. |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
na svih 27 str ja ostajen BEZ teksta.....ženo - pa ti si superrrrr žena
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Ja nisam prvi put na ovoj temi, al ću sada reći bravo Palčice
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prvi put sam na ovim stranicama, nešto predivno za oko ali i za nepce .Jedno veliko bravo Palcica
![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Famooozna!!!
![]() Druge riječi ne mogu naći. Ma kako je samo sve na svome mjestu. Baš sam je malo bolje zagledala...kako izmjeriš da ti svaka ova vitica bude iste dužine?
|
|
![]() |
|
torta je za krštenje, recept je moj .. imate ga tu negdje unatrag, Torta sa jagodama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
prelijepo izgleda a mora da je i ukusno,cestitam
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lajk!
![]() Po tvojim receptima je tako lako praviti kolače. Vjerojatno ću i ovo isprobati , jer izgledaju suuuuper.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cikas, Sarajka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sutra je punjenje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |