Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stonkin apaurinček
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Stonkin apaurinček

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 12:58
Vidim da te dugo nema na "Drago mi je,ja sam Stonka" pa ti evo i ovdje dobrodošlica i suncokreti.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 10:26
Dobro nam došla draga moja! Prvo ti moram reći da ti je naziv teme vrlo originalan i jako mi se dopada, jer je vrt i moj naj bolji apaurin. Svaki početak je težak, ali važna je ljubav prema cvijeći i uspjeh je zagarantovan. Jako mi se sviđa što si do sad napravila, vidim da si posadila mnogo ljetnica. I ja sam na početku preferirala ljetnice, dok nisam upoznala svijet trajnica. Da bi sebi olakšala posao, pokušaj nabaviti koju trajnicu.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 08:22
stonka ,pratit cu te ,radovat cu se skupa sa tobom svakom izniklom cvjeticu i posaditom,jer znam koje veselje ce ti donijet 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 07:47
Lijep ti je cvijetnjak, samo da su slikice malo veće, za nas malo postarije
Na vrh
Nina22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 215
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 07:37
Nadam se da ćemo skupa s tobom uživati u tvom vrtu i u tvom uspjehu.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 06:14
evo ja sam prva zavirila u tvoj apaurinček. posla ćeš imati kako i kažeš, ali začas ćeš i uživati u vrteku. smile219
belica,zagreb
Na vrh
Stonka View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 124
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Stonka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 00:30
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujemo . Al nikad stići vaše divote . Dakle od trave do struka i milion čičkova i korova startala sam u 10 mjesecu ovo je za sada ono što me veseli i što sam uspjela posaditi i uzgojiti
Ovako je počelo :D,

Uploaded with ImageShack.us
By stonka69 at 2012-04-17
stonka69 at 2012-04-17

Uploaded with
ImageShack.us

Uploaded with
ImageShack.us
Ovo me čeka iako je djelomično posijano u isčekivanju sam nicanja , krenuli su suncokreti, dragoljubi , posađene su ranije posijane cinije, čekaju se lijepe kate i kalifornijski mak koji niče , pikirane su kadifice ,lobelije i vodenike posijana anđeoska krila , cosmos .
Eto nije ovaj veći dio nije još vrt već ga zovem njivom ali postam slike da možemo zajedno pratiti moj uspijeh ili nadam se ne neuspijeh.Glavnina je predviđena za travnjak a rubnike sam zamislila kao cvijetne gredice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.