Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 205206207208209 282> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovdje je suvišno triošit riječi , jer riječi nema za opisat svu ljepotu. Potpisujem dadinicu, a na zadnjim sličicama kao da kod tebe je kišno proljeće a ne ljuto suho ljeto
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Predivne su ove današnje slike.... jednostavno su me ponukale da se vratim u proljeće i u "komadu" pogledam promjene koje su se dešavale ova 4 mjeseca.
Puno je drugačije tako doživjeti vrt, nego samo pogledati nove slike. Pratiti rast biljaka, njihove prve cvjetove, njihovu eksploziju, smiraj.... ![]() I gledati kako začarane stazice vode nekamo drugamo, a ipak su to one iste.... Ni sama ne znam koliko puta su cure napisale da je tvoj vrt raj.... ali zaista je ugodno u njemu. Zato ti ostavljam božju ovčicu da te uveseljava, ovdje će sigurno imati topli i brižni dom ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Navratila, prošetala i uživala.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
drago mi je ksan, vrt u jutro je najljepši.
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Jutros rano tiho sam ušla u tvoj vrt. Uživala u predivnim prizorima i puno puno toga naučila. Hvala ti za to
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
draga moja miska,za tebe uvijek ima mjesta na klupici
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glikica
Wanessa niho ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() Kameni vrisak (Satureia montana) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fizostegija ![]() Lysimachia clethroides ![]() Plava sikavica (Echinops ritro) ![]() Adam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Uzivala sam u tvom prekrasnom vrtu,kao i uvek divila se tvom cvecu,ali nocna kraljica me je ostavila bez reci... prekrasna je !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Fany, dobro došla.
hvala na posjeti. za oko ti je zapeo sedum matrona, moj najljepši sedum, i to mi je drago. volim kada netko primjeti takve jednostavne biljke, to su za mene pravi zajubljenici u vrt. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene u uzvratnu posjetu , kod tebe mi se uvijek sviđalo prostranstvo tvoga vrta i popunjenost cvijetnog dijela baš po mom ukusu, za oko mi je zapela ova biljka što ima nekako ljubićaste listove i cvjetiće, inače uživanje je prošetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti Mari! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Zavirila sam u tvoj vrt i divila se novom lisnatom kaktusu, veličanstven u svojoj pojavnosti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 205206207208209 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |