Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Lukovice i gomolji
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ahimenes - Achimenes
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ahimenes - Achimenes

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 25>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 08:11
Hvala vam što ste stavile ovaj link pa makar tako možemo uživati u ovom prekrasnom  cvijeću......smile64
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 07:57
evo radi...

uživajte
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 23:07
Probala sam staviti link,ali ne radi.
guglajte
http://www.flickr.com/photos/gesneriads/
i uživajte!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 22:01
Pa ako ne nađem biti će valjda u italy.......
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
IVANA IVA View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVANA IVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 21:47
jeee, uspjela sam kupiti posljednji achimenes u našim plodinama, ljubičasti je , sada sam u lovu na crveni....samo da lijepo nikne....
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 17:13
Miro ti si se lijepo ponovila Tongue Kod nas još nema cvijeća u prodaji jedino što je ostalo od prošle godine,a i netreba nam snijeg danas pada cijeli dan.Za ashimenes prvi put čujem :)pa gdje ja to živim.Prelijep je.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 00:20
Hvala ti Miro, odoh surta u tvoje Plodine, jer i mene zanimaju te biljčice...
sutra je novi dan
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 23:57
Zato sam vam i napisala kao i cijenu da tko ju želi sada nabavi. U proljeće nema ničega po centrima, ili ne nabavljaju ili se sve proda kako stigne.
Na vrh
IVANA IVA View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVANA IVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 23:54
joj sutra trčim u plodine, nadam se da ih ima i kod mene...a bilo je lani i u konzumu, ali sam zakasnila.....valjda neću opet...
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 23:49
A u kojim bi draga Jagoda? Onim meni najbližim...Wink
Triša, bumo vidjeli, kažeš i to je moguće..? Kupiš crveni pa ispadne roza? Valjda neće biti tako, u ovom slučaju. Čekt ćemo. Ganas je hladno i neću saditi još par dana. Mislim da nije pametno jer je malo mjesta za smjestiti na adekvatno mjesto.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 22:34
Miro u kojim si to Plodinama kupila?
sutra je novi dan
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 22:19
Miro, nadam se da će ovaj tvoj stvarno biti crveni, u istom dućanu i u istoj ambalaži sam kupila taj samo je nježno rozi ispao Wink tako da sam još u potrazi za crvenim i bijelim LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 15:24
Kupila ih jučer u Plodinama, i to crvene ( flamingo) 23,00kn
Ovo je bila sva kupovina tog dana..
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 21:33
Malo sam istraživala pa sam vidjela da u Varaždinu  (Lithops ) ima na svojim stranicama ovaj cvijet. Ako je netko iz Varaždina , molim ga da ide tamo vidjeti da li ima i kako se prodaje pa da javi ostalima.    
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
IVANA IVA View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVANA IVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 20:13
super mi je taj cvijet, i ja sam lani kupila u bauhausu, ali mi nije baš napredovao, ali toliko mi se sviđa da neću odustati.... samo da  nabavim nove gomolje....
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:59
...godinama  sam  imala  ljubicasti  ali  sam  pogubila  proslo  ljeto  i  njega   tj.  gomoljice....vrlo jednostavna  biljka  cak   mi  je  znalo  ostati  i  u  zemlji  preko  zime ,  vanka  na  kisi  i  opet  bi  izniknulo...... mozda nadjem  u  susjede.... 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 21:17
njihova sam obožavateljica smile46 ali tako se teško dolazi do njih jer ih skoro nigdje nema za naručiti Confused prošle godine sam naišla u bau...na gomolje i 10 kom je bilo ok 25 kn i kupila sam naravno...jedino boje baš nisu odgovarale onome na etiketi

saro, dobro da si nas podsjetila...moram idući vikend virnuti kako su moji u porumu
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
tajčica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tajčica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 21:04
djevojčice molim vas kada saznate da ovdje napišete gdje se mogu kupiti.

Hvala

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 20:52
Slučajno sam naletila na ovu temu  o ovom lijepom cvijetu...Ne znam ništa o njemu, jer nisam pretraživala, ali lani sam ga dobila i ostao je u jednom pitaru vani...Što će biti vidijeti ćemo, možda izađe...Boja je ljubičasta, ali rado bi nabavila i ostale boje ...smile85
sutra je novi dan
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 20:37
morale bismo pitati rain gdje je nabavila svoje, ona ima nekoliko krasnih primjeraka različitih boja...

Inače, da ne zaboravimo, vrijeme sjetve ahimenesa se približavaSmile.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 25>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.