Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 70>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 22:38
i sigurno ia nesto novoga u tvom vrtu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 19:15
Prekrasan ti je kamenjar i sviđa mi se kako si to posložila, uživala sam u slikama, kao da sam u vrtu!! Doći ću ponovo, sigurno!smile227
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 17:39
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Auuuu, jako sam zapustila svoju temu! Hvala svima koji ste svratili dok sam ljenčarila. Zapravo , nisam bila skroz lijena, slikala jesam pa evo slika:

a ovaj cvijet mu je neko čudo prirode

Horti sve je divno, lijepo i u bojama, ali mislim da se priroda rijetko kome nakloni i čudima nagradi!
Evo, tebe jest! Divno čudo :)
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 23:59
Pa onda sam i ja coprnica,jedem u pol noći,sad bum počela i saditi po noći.Jedino se bojim da mi neka dobra duša ne pozove hitnu
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 22:16
[QUOTE=Horti] Znaš Rain moj je prije procval zato što sam sve sijala i sadila po mraku, veli MM da tak coprnice delaju. Ima tu nešto izgleda

i ja sadim po mraku, ma neka kažu da sam coprnica, a jedem u pola noći...svatko od nas ima svoj bioritam
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 22:07
Konačno sam pregledala sve od prve do zadnje stranice . Sve je krasno,ali ipak bi izdvojila kamenjar,on mi je stvarno smile227.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 21:41
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Sve je tako lijepo ovdje,

a ovo me jednostavno ostavilo bez teksta!
zar ovo nije abutilon, sobni javor
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 20:52
Znaš Rain moj je prije procval zato što sam sve sijala i sadila po mraku, veli MM da tak coprnice delaju. Ima tu nešto izgleda LOL.

A znaš Hana tko čeka da i dočeka, vele Smile.

Hvala ti Antonija Smile.

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 19:56
neznam šta bi izdvojila sve je lijepo!!!!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 18:33
predivan ti je ahimenes, možda i ja negdje dočekam ovakvog
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 16:32
I zakaj je tvoj procvjetal prije mojega???
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:07
Sve je tako lijepo ovdje,

a ovo me jednostavno ostavilo bez teksta!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:04
Rain, daj ga pogledaj !!! Pobjednik na izboru ljepote u mom dvorištu ove godine smile89

Hvala ti draga smile79
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 08:59
Anaida hvala ti, nije to baš tako al pohvala ipak godi Embarrassed.

Fany dobro došla u moj vrt, samo navrati rado dočekujem goste Thumbs%20Up. Žuti digitalisi su tvoji sunarodnjaci, sjeme je stiglo od Josipe LOL.

Samo reci Tija gdje i što treba prorijediti, meni to toliko ne upada u oko kad svaki dan gledam Wink

Kamilice ako si rano sijala procvali budu još ove godine, ako ne iduće sigurno i tad će već biti lijepe velike biljke.

Gioiaa krenula je i kuvertica za Zadar, valjda će stići na vrijeme.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 17:50
vauuu Horti i meni je bijeli stolisnik procvjetao
ovih dana nisam imala vremena za net,pa sam sigurno puno propustila,necu stici pregledati sve vrtove ...u nedelju uvece putujem u Zadar
i meni je ova zadnja kombinacija predivna
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 15:59
Koliko treba da i moji stolisnici budu kao njihovi roditelji?Confused
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 13:13
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Ne ljutim se, kaj god!! I sama sam se čudila kak mi je ta slika super ispala Big%20smile. Gledam kak to radi majstor, Tijin M, i učim, pa i sama nešto uspijem pogodit Big%20smile.

Onih 5 minuta "instrukcija" je urodilo plodom. A ti više ne gađaš nego ti je to ušlo u rutinu. Pohvale za fotografije a o kolekciji biljčica suvišno je išta drugo reči osim, predobra je trebalo bi ju prorijediti.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 13:06
smile55pošto sam nova na ovom forumu i svaki dan odredim da pogledam novi vrt, danas je na redu bio tvoj i šta reći draga moja pravo me je oduševio,sve prelijepo, pravi vatromet boja a tek kamenjar ostala sam bez teksta,ali ti to možeš jer imaš prostora.posebno su me oduševili ovi tvoji digitalisi a tek žuti, ja nikako da nabavim sjemenke kod nas ovdje još nigdje nisam naišla.pa kniphofia predivna a tek ona đinovska.ma šta se ja raspričala nemam rijeći za tvoj vrt sve je  E K S T R A
smile79
smile186

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 13:01
Ti si, Horti moja, majstorica već sama po sebi. Umjetnica cvijeća, ideja i pejzaža.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2010 u 12:34
Ne ljutim se, kaj god!! I sama sam se čudila kak mi je ta slika super ispala Big%20smile. Gledam kak to radi majstor, Tijin M, i učim, pa i sama nešto uspijem pogodit Big%20smile.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.