Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 08:53
da Mari5510 stvarno malo sliči naranči ima tamno žutu boju jako sam zadovoljna s njim odrezala sam 2 grančice u vodu stavila malo drvenog uglja, malo narezala grančice vrbe i limunove baš me zanima dali će pustiti korjenje na taj način a probaču i sa zrnom pšenice kažu da onda nije potrebno kalemljenje....

Nataly ja sam prije dvije godine kod nas na pijaci kupila takvu breskvu koja je već imala cvijet na sebi i nije se primila a prošle jeseni smo mm i ja išli u jedan rasadnik u Staro Petrovo selo gdje smo kupili sadnice žute trešnje, kruške lubeničarke, lipanjske ljepotice isto kruške, mušmule, oskoruše i vidim imaju te breskvice samo su malo više od onih patuljastih kao otprilike ruža stablašica i naravno kupimo ju bila je 50,00 kn sad očekujem da će se primiti kad procvjeta ću je uslikati inaće ti ona kod nas može biti u zemlji ima ih u puno dvorišta vidjela sam....

Gioiaa već mi pijemo limunadu par godina a nadam se i u buduće....

Belina drago mi je da si bila i radujem se druženju s tobom ....navrati opet...

Tikvić nisam te zaboravila samo da snijeg ode i vadim jedić.......

svima vama dragim osobamasmile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 12:07
podnosim izvješće o novokupljenom jučer u Kauflandu bijela hortenzija , danas u Konzumu ilex crenata, fotić mi u selu , slikam u subotu i stavim slikesmile213
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 16:19
Ajme - tiha patnja bijela horenzija, jurila bi u Kauf... ali ipak idem u Pordenone, sigurno je nađem i tamo!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 08:47
joj da mi je u Pordenone ali u Padovu ću ići kako god budem znala to mi je blizu Enrica Triša uživaj za sve nas koji nemožemo ićismile169
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 22:06
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 21:09
za Lovru i mamusmile79
sutra krečimo jednu sobu u selu pa smo išli u OBI, mm kaže ima i u drugim trgovinama jupola Wink a ja kao usput ubacim u kolica drvce mandarine 55,00 kn i cytisus "apricot gem" 29,99 i odmah mi lakše pada sutrašnji posaosmile213
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 21:15
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

za Lovru i mamusmile79
sutra krečimo jednu sobu u selu pa smo išli u OBI, mm kaže ima i u drugim trgovinama jupola Wink a ja kao usput ubacim u kolica drvce mandarine 55,00 kn i cytisus "apricot gem" 29,99 i odmah mi lakše pada sutrašnji posaosmile213

Sve smo isteLOLLOLLOLWink
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 10:22
pravo kažeš mali kaktus smile78

svim dragim ženama koje danas navrate želim sretan Dan žena smile73

(večeras me mm vodi na zabavusmile72)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 16:21
Hvala i tebi sretan Dan žena i dobru zabavu  smile99!
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2011 u 17:05

smile79

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 10:05
Anastazija,moon hvala na posjeti i lijepim željamasmile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 14:57
kao prvo pozdrav svima koji navrate danas cijelo dopodne provela u bolnici mms si na poslu povrijedio oko ali sva sreča biće dobro i nakon cjelodopodnevnog stresa dođem kući i doćeka me paket od naše drage Lantane kojoj od srca hvala došla mi je kao melem na ranu hvala još jednom draga, slikikat ću sve kad uhvatim vremena i odem na selo
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 15:08
Nonice jel sve u redu sa sinovim okom?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 18:56
sreca u nesreci dobro je ima samo eroziju vanjskog dijela oka, kapi i, mast i mirovanje i bice u redu , danas sam malo u selu htjela fotkat cvijece i poklon od drage Lantane ali mi se ispraznila baterija, cjeli dan ludnica , nekakvih posjeta i svasta nesta dva puta razgovarala preko skypa sa Italijom Enrico danas ima 3 godine uh raspisala se ja puno te pozdravljamsmile79
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 22:53
evo ti uputa za jednostavno zakorjenjivanje limuna, bez cijepljenja:
plastičnu čašu prereži sa strane i omotaj oko jedne jače grančice tako da izgleda kao da gran raste kroz nju, napuni sa zemljom i dobro zaveži, ili omotaj likom ili nekim zavojem..nakon nekoliko mjeseci, ili kad vidiš da su iz grane izbili korijenčići odreži granu i to je to imaš novu sadnicu
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 11:38
Malom suncu sretan rođendansmile79

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 16:54
Mari 5510 hvala ti na uputi čula sam za nju ali nikako da ju isprobam nego sam odrezala dvije grančice stavila u vodu malo drvenog uglja odozgo celofan , stegla gumicom znaš ono prorezala celofan i stavila još grančicu vrbe pa da vidim dal će tako uspjet to mi je bila brža varijanta ali probat ću i ovu tvoju u svakom slucaju smile78

tomica hvala ti na čestitci smile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 11:57
  od nase drage Jagode dobila sjeme glicinije i evo je nikla, a pitosporum jos nista
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 12:08
  reznica hortenzije isto od Jagode nadam se da ce pustiti kojencice
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 12:22
reznica od Jagode nisam bas sigurna koja Jagoda helpjos jednom hvala ti draga Jagodasmile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.