enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da Mari5510 stvarno malo sliči naranči ima tamno žutu boju jako sam zadovoljna s njim odrezala sam 2 grančice u vodu stavila malo drvenog uglja, malo narezala grančice vrbe i limunove baš me zanima dali će pustiti korjenje na taj način a probaču i sa zrnom pšenice kažu da onda nije potrebno kalemljenje....
Nataly ja sam prije dvije godine kod nas na pijaci kupila takvu breskvu koja je već imala cvijet na sebi i nije se primila a prošle jeseni smo mm i ja išli u jedan rasadnik u Staro Petrovo selo gdje smo kupili sadnice žute trešnje, kruške lubeničarke, lipanjske ljepotice isto kruške, mušmule, oskoruše i vidim imaju te breskvice samo su malo više od onih patuljastih kao otprilike ruža stablašica i naravno kupimo ju bila je 50,00 kn sad očekujem da će se primiti kad procvjeta ću je uslikati inaće ti ona kod nas može biti u zemlji ima ih u puno dvorišta vidjela sam.... Gioiaa već mi pijemo limunadu par godina a nadam se i u buduće.... Belina drago mi je da si bila i radujem se druženju s tobom ....navrati opet... Tikvić nisam te zaboravila samo da snijeg ode i vadim jedić....... svima vama dragim osobama ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
podnosim izvješće o novokupljenom jučer u Kauflandu bijela hortenzija , danas u Konzumu ilex crenata, fotić mi u selu , slikam u subotu i stavim slike
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme - tiha patnja bijela horenzija, jurila bi u Kauf... ali ipak idem u Pordenone, sigurno je nađem i tamo!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
joj da mi je u Pordenone ali u Padovu ću ići kako god budem znala to mi je blizu Enrica Triša uživaj za sve nas koji nemožemo ići
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
za Lovru i mamu
![]() sutra krečimo jednu sobu u selu pa smo išli u OBI, mm kaže ima i u drugim trgovinama jupola ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sve smo iste
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pravo kažeš mali kaktus
![]() svim dragim ženama koje danas navrate želim sretan Dan žena ![]() (večeras me mm vodi na zabavu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala i tebi sretan Dan žena i dobru zabavu
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
|
![]() |
|
Anastazija,moon hvala na posjeti i lijepim željama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kao prvo pozdrav svima koji navrate danas cijelo dopodne provela u bolnici mms si na poslu povrijedio oko ali sva sreča biće dobro i nakon cjelodopodnevnog stresa dođem kući i doćeka me paket od naše drage Lantane kojoj od srca hvala došla mi je kao melem na ranu hvala još jednom draga, slikikat ću sve kad uhvatim vremena i odem na selo
|
|
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Nonice jel sve u redu sa sinovim okom?
|
|
![]() |
|
sreca u nesreci dobro je ima samo eroziju vanjskog dijela oka, kapi i, mast i mirovanje i bice u redu , danas sam malo u selu htjela fotkat cvijece i poklon od drage Lantane ali mi se ispraznila baterija, cjeli dan ludnica , nekakvih posjeta i svasta nesta dva puta razgovarala preko skypa sa Italijom Enrico danas ima 3 godine uh raspisala se ja puno te pozdravljam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
evo ti uputa za jednostavno zakorjenjivanje limuna, bez cijepljenja:
plastičnu čašu prereži sa strane i omotaj oko jedne jače grančice tako da izgleda kao da gran raste kroz nju, napuni sa zemljom i dobro zaveži, ili omotaj likom ili nekim zavojem..nakon nekoliko mjeseci, ili kad vidiš da su iz grane izbili korijenčići odreži granu i to je to imaš novu sadnicu |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Malom suncu sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
Mari 5510 hvala ti na uputi čula sam za nju ali nikako da ju isprobam nego sam odrezala dvije grančice stavila u vodu malo drvenog uglja odozgo celofan , stegla gumicom znaš ono prorezala celofan i stavila još grančicu vrbe pa da vidim dal će tako uspjet to mi je bila brža varijanta ali probat ću i ovu tvoju u svakom slucaju
![]() tomica hvala ti na čestitci ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |