Moja cvijetna razbibriga |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 37> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja ču vas jutros pozdraviti drito iz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Drage moje curke sve vam je dopušteno, samo se vi razgovarajte u mom dvorištu volim kad imam goste odoh ja skuhati kavu dok se vi jedna drugoj ne ispričati, draga naša sarice jesmo mi slavonke i eto volimo to istaknuti ali i tebe jednako tako volimo pa evo i za tebe velika kava
![]() ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivna oprošteno ti je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Smješkice, molim te dopusti da se ispričam još jednoj našoj Slavonki:Kaaaaaajo moja, oprosti mi po sto puta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ne Saro, griješiš :jednom Slavonka, uvijek Slavonka gdje god bila ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ivna je Zagorka
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kat.rea da ova stablašica bjela je ruža o kojoj smo razgovarale, sada doduše ne izgleda tako to je bilo proljetno izdanje, i ja se nadam da ćeš uspjeti onu rozu dotjerati do lijepe stablašice, ma ne začatavaš temu nije Ivnica zaboravila tebe kao Slavonku nego eto ja uletila sa slavonskom pričom pa mi se smilovala i uzela u zaštitu.
Sunčeko moje drago mi je da si kod mene u vrtu baš mi je potrebno puno sunca, eto trudim se da mi vrt izgleda dobro ( po ovoj kiši baš i ne uspjevam ) a od kada sam na forumu naravno nikad dosta cvijeća i stalno nove ideje.
Draga Drenova hvala ti što si prošetala mojim imanjem, nadam se da se nisi umorila, plastenik je doista divan već sam rekla da ću se preseliti u njega.
|
|
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Ruže su predivne, a plastenik |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav! Eto mene i kod tebe. Prošetala sam svim stranicama, oduševio me kamenjar, grmolike ruže... ma sve ti je divno a imaš i žutu kalu, ja ću poludjetii .....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Konačno sam pregledala tvoje cvijeće i ostala oduševljena, ne samo ružama ne go svime, doslovno. Kamenjar ti je posebno lijep, jednostavno nemam dovoljno riječi da se izrazim... a tek plastenik, joj šta bih dala za jedan takav, ali nema mjesta...
|
|
![]() |
|
IVNAAAAA a jaaaaa, šta si na mene zaboravila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mislim da jesu, nadam se da će i moja o kojoj sam pak ja tebi pričala
![]() |
|
![]() |
|
Jesu to ruže o kojima si mi sinoć pričala? prekrasne su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E pa ova tvoja ideja je (ipak malo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
-Ivna hvala ti što si uvjek prisutna tu negdje uz mene nasmijala si me sa kombinacijom garaža-plastenik samo što je i garaža potrebnija zimi jedino da napraviš kakav viseći vrt u toj kombinaciji jer ima dosta mjesta.
-Draga moja otok zaista treba dosta mjesta za smjestiti plastenik ali mislim da kod vas na moru baš nije niti previše potreban, ljeti u njemu biljke ne mogu biti a zima vam nije baš prehladna zato nemoj biti tužna što ne stane.
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E, da je kod mene toliko prostora - 9x4 m u komadu, nema šanse.
Bit će domaćeg povrća, finog, ukusnog |
|
![]() |
|
Smješkice draga, nisam se javljala ali to ne znači da nisam odmah vidjela tvoj ponov i ponos u dvorištu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga baka pozdrav i tebi.
-Sarajka moja da eto i plastenika, već sam ja svašta tamo uradila, mahune cvatu one su došle s gredicama od prije, salata, celer, peršun ...hvala ti na želji da mi sve uspijeva.
-draga Lantana kada sve saberem i malo dovedem u red otvorit ću posebno temu Moj povrtnjak u plasteniku, možda će to biti pomoć i drugim forumašima koji imaju želju uzgajati povrtnice kao i ja. Plastenik neće biti grijan pa ne može cvijeće koje je osjetljivo u njega. Imam jednu malu maslinu probat ću je zaštiti i staviti u plastenik jer nemam mjesta u kući.
-Lora hvala ti na posjeti.
|
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() za plastenik, ostalo sam već komentirala pa da se ne ponavljam. Navratit ću ponovo..... ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Oho ovu zimu ćemo svašta viđati u tom plasteniku
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |