frida nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fany54, dobro sam zakasnila sa odgovorom...na žalost ne znam smijem li slati paket u BH sa biljkom..ako ti iznađeš neko rješenje javi pa ću ti rado poslati...
Tražim ( žicam): ![]() -reznice anđeoskih truba -lukovicu šatiranog amarilisa |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
frida ja bi rado šarenolisnu agavu samo neznam dali možeš poslati za bosnu,baš bi me obradovala ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ima njih i u pitarima...a ne rastu baš munjevitom brzinom...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ne,hvala.Iz iskustva znam da je to biljka za ogromne terene po kojima ljudi ne hodaju previše.Samo se dive iz daleka.Viđam po vrtovima agave previše odrezanih bodlji i listova.Izgledaju žalosno.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Želi li netko "bebice" šarenolisne agave....bila sam kod mame i trebalo je očistiti oko velike agave mlade...žao mi ih pobacati pa ako netko želi, nek se javi...
|
|
![]() |
|
Ha ha ha...Kiki-ko? koja smo mi ekipa...I Natalija je to predlagala...samo se ljutim kako ja nisam snimila tu u marini...sljedeća kava je u Vruljici pa ce se netko zaletiti...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ima u marini roza weigela pa na jesen kad budem na marendi...Ako nebudemo mogli nikako onda ćemo pošteno.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Otok mogu li i ja dobiti weigelu crvenu? Strpit ću se do jeseni. Hvala
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
ok, strpit cu se...
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Frida, ja imam weigelu (crvenu), ali sada je u punom cvatu pa mislim da nije vrijeme za razmnožavanje. Čini mi se da se ona razmnožava drvenastim reznicama i to na jesen, pa ako još budeš htjela, javi se
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ja svoje šaljem idući tjedan
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
..nitko nema ?
|
|
![]() |
|
morat cu ponovit što bih volila imati:
weigela peperonija ( crvenih listova, a moze i zelena)), ako netko ima viška Lewisia cotyledon |
|
![]() |
|
Tražim: Lewisia cotyledon
|
|
![]() |
|
ajmo na pp
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Frida ja bih voljela udomiti tvoju agavu.
Odakle si da vidimo kako bi se mogli dogovoriti o slanju.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Imam zelenu agavu koju bih trebala udomiti..već dvi godine mi se muči na balkonu u pitaru i stvarno više ne može ovdje ostati...agava je velika oko pola metra tako da bi bilo vrlo zgodno slanje po autobusu...ako je želi netko neka se javi...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hi, vidim da ti je shasha obećala,pa javi mi
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
šalji adresu,imam je ![]() |
|
![]() |
|
imam jednu ljubičastu ljubičicu, koja ne cvjeta pa za sad nek ostane na mom pokušaju da je natjeram na cvjetanje...peperoniju ću rado udomiti ako imaš...
reznice ti mogu poslati tek poslije drugog vikenda jer sam podijelila sad turu..donijeti ću iza 1. svibnja....na otoku mi je to cvijeće, ali zabilježila sam te...aj pošalji mi i adresu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |