Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida nudi - traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida nudi - traži

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 11>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 19:06
Fany54, dobro sam zakasnila sa odgovorom...na žalost ne znam smijem li slati paket u BH sa biljkom..ako ti iznađeš neko rješenje javi pa ću ti rado poslati...

Tražim ( žicam):smile143
   -reznice anđeoskih truba
   -lukovicu šatiranog amarilisa
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 22:10
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

Želi li netko "bebice" šarenolisne agave....bila sam kod mame i trebalo je očistiti oko velike agave mlade...žao mi ih pobacati pa ako netko želi, nek se javi...

frida ja bi rado šarenolisnu agavu samo neznam dali možeš poslati za bosnu,baš bi me obradovala  smile79
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 01:20
Ima njih i u pitarima...a ne rastu baš munjevitom brzinom...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 09:52
Ne,hvala.Iz iskustva znam da je to biljka za ogromne terene po kojima ljudi ne hodaju previše.Samo se dive iz daleka.Viđam po vrtovima agave previše odrezanih bodlji i listova.Izgledaju žalosno.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 21:12
 Želi li netko "bebice" šarenolisne agave....bila sam kod mame i trebalo je očistiti oko velike agave mlade...žao mi ih pobacati pa ako netko želi, nek se javi...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 11:05
 Ha ha ha...Kiki-ko? koja smo mi ekipa...I Natalija je to predlagala...samo se ljutim kako ja nisam snimila tu u marini...sljedeća kava je u Vruljici pa ce se netko zaletiti...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 13:46
Ima u marini roza weigela pa na jesen kad budem na marendi...Ako nebudemo mogli nikako onda ćemo pošteno.smile187Podsjeti me.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 13:44
Otok mogu li i ja dobiti weigelu crvenu? Strpit ću se do jeseni. Hvala
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 22:56
ok, strpit cu se...Embarrassed
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 22:36
Frida, ja imam weigelu (crvenu), ali sada je u punom cvatu pa mislim da nije vrijeme za razmnožavanje. Čini mi se da se ona razmnožava drvenastim reznicama i to na jesen, pa ako još budeš htjela, javi se
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 22:23
ja svoje šaljem idući tjedan Embarrassed

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 21:51
..nitko nema ?
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 02:00
morat cu ponovit što bih volila imati:
weigela
peperonija ( crvenih listova, a moze i zelena)), ako netko ima viška
Lewisia cotyledon

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:19
Tražim: Lewisia cotyledon

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:23
ajmo na pp
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:17
Frida ja bih voljela udomiti tvoju agavu.
Odakle si da vidimo kako bi se mogli dogovoriti o slanju.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 11:51
 Imam zelenu agavu koju bih trebala udomiti..već dvi godine mi se muči na balkonu u pitaru i stvarno više ne može ovdje ostati...agava je velika oko pola metra tako da bi bilo vrlo zgodno slanje po autobusu...ako je želi netko neka se javi...
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 21:04
hi, vidim da ti je shasha obećala,pa javi mi
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 21:03
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

Ima tko kakvu mladicu japanske dunje? malecku, malecku [IMG]smileys/emot27.gif" align="absmiddle" alt="smile143" />

šalji adresu,imam je
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 22:27
imam jednu ljubičastu ljubičicu, koja ne cvjeta pa za sad nek ostane na mom pokušaju da je natjeram na cvjetanje...peperoniju ću rado udomiti ako imaš...
reznice ti mogu poslati tek poslije drugog vikenda jer sam podijelila sad turu..donijeti ću iza 1. svibnja....na otoku mi je to cvijeće, ali zabilježila sam te...aj pošalji mi i adresu

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.