Crna rotkva-povrtnica - Raphanus sativus |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I veoma je zdrava, ima baktericidno dejstvo. Hvala na pojašnjenju.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mene podsjeća okusom na rotkvicu, samo što naraste velika kao repa i ima tamniju koru izvana!!!
Super kombinacije ima za salatu s jabukom, mrkvom i sl... |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
i mene je bas zanimala ta rijec
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Artemisia je ima pravo!!!
|
|
![]() |
|
artemisia ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
Možda pomogne ako ti kažem da je povrtnica poznata i pod imenom crna rotkva?!
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
ne znam šta je to povrtnica. Može netko da mi objasni.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |