Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 40> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće me kritizira, pa moram barem napisati nešto o pregledavanju dvorišta, kad već ništa u njemu ne radim, jer je tako mokro, da će trebat 7 dana sunca da se osuši.
No ipak, ne mirujem kupila jedne nove škare, jer sad imam tako malo trave da ću ih morat koristiti češće nego kosilicu:
![]() Konačno su novi listići uljepšali moje vrlo dragocjene anđeoske trublje(onak tko mi ih je poklonio može biti zadovoljan)
![]() Klematisov cvijet se počeo otvarati - tako je interesantan, da sam već napravila desetak slika po svim fazama.
![]() Roza trubice izašle
![]() Noćne frajle niknule
![]() Aster - ne znam kako dalje zazelenio
![]() I na kraju moj ljubimac u punom cvatu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša, što se događa, ili si zaboravila pisati šta radiš ili si počela zabušavati???
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ova je ideja originalna, ribice..ha,ha,ha
Stvarno me znate nasmijati- odlično!!!
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Drugi puta kad razbiješ poslat ću ti ja jednu, imam od starih aparata za kavu. Za sad u njma samo držim ribe dok mijenjam vodu u akvariju.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uh baš ste me razotkrile. Točno ste pogodile cjeli dan po kući, šuoi, nekim ormarima tražim stare zaboravljene stavri, pa sam tako našla i ovu staklenu džezvu u kojoj imače kuham kompot, a svake godine razbijem barem dvije. Sas sam se sjetila da negdje imam još takvi stvari.
Ali ustvari kriva je Franjica. Ona je prva počela izvlačiti neke šalice i posude, a onda jeproljeće počela s plastičnim zdjelicama, koje su super.
Ah da slijedi plastična zdjela, koja puknuta bačena stoji u podrumu, a baš je zgodna, prozirna.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Triša, jesi sigurna da se nismo ništa dogovarale oko ovih džezvi???
Meni su u kratkom roku dvije otišle kaput i sada ih držim vani na stolu, jer sam si također zamislila jedan osteospermum unutra posaditi.Mislim da će biti jako efektno!!!
![]() Inače skužila sam i da obične plastične zdjelice iz kuhinje mogu jako lijepo poslužiti kao tegle!!!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ajmo svi iz špajzi, van na sunce sve kaj ne koristimo- pa ak treba i kristalna čaša - nek služi nečem ljepom! Zakaj da skuplja prašinu na polici!!!?
Super Triša! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ludih li žena na ovom forumu, kao da se natječemo koja će biti ajmo to nazvati originalnija, ma čini mi se da i ja negdje imam takvu džezvu, istina nisam je vidjela barem 10 godina ali možda uskrsne pa procvjeta, bravo Triša
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovaj vrč je stvarno orginalna ideja... još jedna u nizu.
![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam ustvari nešto i radila u dvorištu. Kako sam kupila petunije ili surfinije i vodenike morala sam izvršiti raspored istih.
Vodenike kraj vodenika u vrtić u hladovini, a petunije (zvati ću ih tako)ovdje:
![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Je pa skoro si pogodila, ima tu nešto građevinsko mateijala, koji je ostao od izgradnje kata na kući, ali ima i nešto što sam dovukla od susjeda, prijatelja i slično.
Prijatelji me zovu i nude svakojake materijale, čak i gurle, već sam mislila kako nebi bilo loše staviti jednu gurlu dugačku, pa u nju staviti kakve prkose, ili neko drugo sitno cvijeće - m,ožda i djetelinu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Ja mislim da ona po mraku obilazi gradilišta i spašava odbačene cigle
![]() |
|
![]() |
|
Triša za petunije ili surfinije ne brini.Meni su prošlo ljeto bile na terasi gdje je sunce nesnošljivo i sve su stojećki podnijele.Samo ih svako večer moraš zaliti , kao i redovito prehranjivati i to je to!!!Budu ti vratile prekrasnim cvjetovima!!!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma mene zbunjuje odakle Triši toliki građevinski materijal
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
I opet nove fenomenalna idela... Ovo bude mirisna cigla dok noćna frajla procvate...
|
|
![]() |
|
Danas se baš nisam ubila od posla, ustvari sam cjeli dan ispred kompa, manje više. No ipak još jedan građevinski materijal sam iskoristila za cvjetnjak i posijala noćne frajle .
![]() Naravno da sam i kupila nešto novih biljčica - kad su bile po 3 kune i prvi puta ću se upustiti sa petunijama ili su to surfinije - ne bih znala reći.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kamenjare i "crijepne posudice" neću niti komentirati, samo smišljam kako ću ih kopirati ali me nešto drugo oduševljava MOZAIK STAZICE. ma fenomenalne su, još kad do kraja prilegnu pa nikne koja travčica -
![]() Sva sreća da sam postala sebična, inače bi poslušala SilveK i na travnjaku napravila Trishin mozaik i posadila pored cvijeće (onda mogu iz dnevne sobe kroz prozor gledati tu ljepotu). Ma ne, ipak je bolje upaliti komp i diviti se originalnim Trishinim djelima. Najpametnije je da kupim laptop, pa da ležeći u ležaljki na travnjaku gledam vaše cvijeće....
![]() |
|
![]() |
|
I ja sam bila presretna, budući da je to bilo prvo ljeto, gdje sam se ja osobno pozabavila cvijećem.Eh, sada jedva čekam da opet kupim i vodenike i lobelije i verbene i milion bels i svašta još.Tek ćeš vidjeti kako će mi biti lijepa terasa!!!
|
|
![]() |
|
Triša, "loše" djeluješ na mene. čim vidim tvoje nove vrtiće dobijem želju i ja nešto napraviti.
|
|
![]() |
|
Hvala svima, samo me vi hvalite, onda se ja hvalim svojim ukućanima, mm, prijateljicama kako me vi hvalite i tako mi dani prolaze u hvaljenju- uh što sam se uobrazila.
Proljeće vodenike su super, baš sam danas u Metrou naletila po 3 kn, pa sam ih uzela.
Konačno su ti slike super veličine, a vodenike su bile prelijepe.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |