Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 142> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
p.s. bas si ih lijepo skockala - imat ces fontanu od jagoda
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Karli, lijepo od tebe što si mi došla i tako sve detaljno otkomentirala. Lijepe riječi si mi napisala i na tome ti puno hvala.
Ne bodu mene kaktusi, navikla sam baratati njima tako da se ne izbodem. Konačno sam danas i zadnjeg unijela na sigurno i sada neka puše i pada koliko hoće.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dijana draga, bit će mjesta i za drage goste ako navrate
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Ja da uđem u tvoju verandu nebi se dala van danima. Prekrasna ti je. I ostala sam paf, 300 kaktusa i još više, kako tebi izgledaju prsti od tih silnih bodlji. Ja imam dva pa se uvijek nabodem na nešto. Svaka čast. Obožavam ove tvoje stranice. Tako su raznolike. Prava uživancija.
![]() Dobro ih ušuškaj jer najvaljuju buru i snijeg. |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Super si skockala verandu. Ako ovako nastaviš nećeš imati mjesta gdje sjesti i popiti kavu.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Moja "gredica" s jagodama; naime, ovo sam planirala još prije napraviti, ali mi nekako proletilo vrijeme i kad sam već zaboravila na taj "projekat", jučer na pijaci se prodaju sadnice jagoda.....i eto...
|
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti Miska na lijepim riječima !
A veranda...eh da, i meni zlata vrijedi. Obzirom da su vanjski radovi jenjali, ostaje tek pokoja sitnica za odraditi, ja se selim ovamo. Imam puno ideja kako dodatno urediti i uljepšati taj prostor !
|
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Evo još jedan prizor sa verande, za sve one koji ne posjećuju teme o kaktusima:
|
|
|
|
![]() |
|
Ajama, razmislit ću o tvom prijedlogu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavujčice, zaista miriše kao negdje duboko u šumi, našoj staroj , svima dobro poznatoj Slavonskoj, hrastovoj !
|
|
|
|
![]() |
|
Aralija darling, bit će na verandi uvijek mjesta za popiti kavicu, na jutarnjem suncu.
|
|
|
|
![]() |
|
Anđelka, evo mi i tebe, baš ti se veselim jer te dugo ( ali opravdano) nije bilo. Brojala sam samo kaktuse, prešla sam brojku od 300 i bilo ih je još. Sukulente i ostale tegle nisam brojala. Nakupilo se toga popriličan broj. Još je dosta teglica vani, nije tako hladno, a sunca ima obilje, pa neka uživaju dok mogu.
|
|
|
|
![]() |
|
Carol, drago mi je da te vidim kod mene, divno je na verandi, okrenuta je prema istoku pa su jutra jako lijepa !
|
|
|
|
![]() |
|
Miška draga, procvast će i burito, kad-tad.....a do tada, dobro si rekla, krasan je i ovako
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
na tvoju verandu stane još jedna polica preko prozora,a i treba
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hvala ti za sličicu trave, neobična je i lijepa.
a što se tiče verande, nadam se da ću biti pozvana na otvorenje ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
[QUOTE=Glikica] Ovaj prizor me oduševlavam još kad bih vam mogla miris prenijeti.....miris divljine, prirode, jeseni, šume, opor i slatkast ujedno, ma....teško za opisati! ova slika ti je predobra, opis isto tako, podsjetila si me na Kozarca i Slavonsku šumu! za mene nema kaktusa koji bi se po ljepoti mogao mjeriti sa ovim djelićem naših šuma. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
E pa sad ti meni reci da se vi kontinentalci bojite zime, čak i veranda dobija radijator, a kod nas kao topla zima pa verande ostaju samo natkrivene a mi se nauživamo studeni
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |