Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 165> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pahi je već u ukrasnoj teglici ušuškan, a?.....drago mi je da si zadovoljna i fotkice su ti odlične.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivne su ti nove biljčice.
Kak malo čovjeku treba da bude sretan ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
je Štefica, nije to malo to su tri predivne biljke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Klematisi su prekrasni, a i madagaskarska palma je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opa, Bromi se ponovila u lila štihu.
Lijepo, prelijepo Bromelija
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
je ponovila zahvaljujuči Flaviji i njezinom odličnom odabiru
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Čestitam na prinovama. Jako su lijepi. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasnih li biljčica.
Ma Flavia ne može pogriješiti sa clematisima, ona je tu pravi stručnjak |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Super si se ponovila, lijepi su ti clematisi a Pachypodium lameri jako interesantna biljkica
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dragička ti bi sve kud pokupi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hej vidim da tvoj clematis cvjeta, daj mi reci dali taj president miriši???
|
|
![]() |
|
preko dana ne a po noći da...mada je jedan cvijet otvoren dosta se osjeti kako je tek kod flavie kada je pun cvijetova
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Kak Bromi miriši?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bromi, kamo ćeš ti s tolikim cvijećem? Opet prinove, hm možda počneš dijeliti. Ak' misliš organizirati dijeljenje cvijeća javi!
|
|
![]() |
|
kamo ću sa biljkama, to se i sama pitam..nešto sam podijelila nešto još budem, a ostalo ću probati ušuškati..
draga moja flavia...nisam jučer stigla posadit ali se nadam da ću danas ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šalji meni bolan ako ne znaš ja sebi napravila garažu u nju umisjeto da parkiram auto ja stavljam cvijeće od olijandera pa nadalje -a auto neka se mrzne-kupim novi akumulator i on će biti zdrav
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
evo i mene, nisam se smrzla ne bojte se a nije se smrzlo ni cvijeće mada još nije sve na zimovalištu..
begonije su još uvijek lijepe ![]() posađeni su i clematisi, flavia ![]() ![]() po ovoj hladnoči rastvorit će se još jedan cvijetić ![]() a još ima i paradajza, ovaj je alpinist i jako fin ![]() ![]() ![]() nadam se da će uspijet procvijetat.. žuta krizantema ![]() |
|
![]() |
|
danas sam posjetila kaliju u zg. stvarno sam ugodno iznenađena sa izborom cvijeća, nešto je uskočilo i u košaricu
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |