Čaaarobni otok |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 78> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....monna...nema još mladih, samo sjemenke nalazim po vrtu.... mislim na judino drvo...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
prekrasno Manči!
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
.....judino drvo je spremilo pupoljke....to je znak da je proljeće SIGURNO nastupilo....
![]() |
|
![]() |
|
Tija...baš si me dirnula, kako si pažljiva....
.....naš avatar je zajednički i svačiji, ne mogu ga ja svojatat.....drago mi je da si našla i drugi koji ti paše...... i ja imam želju za promjenu ali nisam još naletila na nešto baš po gustu.....
|
|
![]() |
|
kat.rea....provat ću ti zakorijenit ružmarin, jako je otporan samo mu treba suho tlo i puno sunca....
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ružmarin mi je vječita želja, ali koliko god pokušavala jednostavno nemam sreće sa njim. Kupila, pokušala zakorijeniti u vodi i ništa. A ovaj tvoj je zaista neobičnog cvijeta.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
i još nešt a objavila sam i u "kavici"
obavještavam svekoliko pučanstvo da imam novi unikatni avatar, draga manči hvala što sam mogla imati tvoj, jer ipak si starija tu, bez komplikacija s tvoje strane. Hvala još jednom
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
kako ovaj vrijesak ima zanimljive cvjetiće, još ga nisam vidjela uživo
|
|
![]() |
|
.....brrrrr...da, uživancija bila ali kratkotrajna....brrrrr....stalno pušu hladni vjetrovi........ bura, zapadnjak....zima se razdužila i ukrala nam 1 mjesec proljeća....biće to nadoknada od 11 i 12 mj kad je bilo iznimno toplo....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
prva proljetna kava s mirisom zumbula, narcisa i vrijeska, pa stvarno uživancija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uuu sto je sladak vrijes
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
...drvenasti vrijes... ![]() |
|
![]() |
|
...ljubičasti zumbul, ali ispao plavi....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ...na vjetru...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ....lulice....
|
|
![]() |
|
....prva proljetna kafa na otoku....
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajme Manči kako je kod tebe lijepo sve procvjetalo!!!
A ovaj ružmarin mi je zaista otkriće, prekrasan je...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma ako bude dobro, ako ne isto - sačuvaj to za floru, veselim se da ćemo se vidjeti - brzo će to doći.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša, da i tebe stavim u red za puzajući??
....što je najgore izbrisala sam greškom pp i ne znam što sam kome obečala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |