Rhodochiton atrosanguineum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam svoje posijala pred 20-tak dana, ali još nisu nikle
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pozdrav, dobrodošla na forum.
![]() Prije ili poslije ćeš biličice morati iznjeti van, a kako je sada super vrijeme, probaj ih postupno iznositi van, nekamo pod nastrešnicu,da ne budu odmah na jakom suncu cijeli dan.
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Pozdrav,
Ja sam nova na forumu, ali vas već neko vrijeme pratim i moram priznati da sam dosta toga saznala prateći vas.
Također sam strastvena vrtlarica i ove sam godine na e-bayu kupila sjeme rodohitona. Posijala sam i niknulo je desetak biljčica. Sada su visine 1-2 cm, unutra na svijetlom mjestu.
Što sad dalje da radim? Da ih iznesem pa da se naviknu na vanjski svijet? Znam već iz iskustva da obično biljke protestiraju nakon iznošenja i počnu kunjati, a neke čak i umru.
Navodno je rodohiton uspješan i u našem podneblju kao jednogodišnja penjačica. Ima li tko iskustva?
Srdačno, Athena.
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
to se ti kod nas tretira ko jednogodišnja penjačica ali se može zadržati preko zime pa opet cvate. Po mojem iskustvu nije komplicirana samo je treba što prije posijati da bi cvala iste godine
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ni ja nisam nikad vidjela ovu biljku, došli mi prijatelji iz Londona i velikodušno donijeli par tih sjemenkica - umjesto da pitaju, narudžba bi bila poprilična (možda zato ni ne pitaju)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Prvi put ovo vidim i sve što mogu reći je
![]() |
|
![]() |
|
Ovo su slike sa neta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobila sam sjemenke biljke rhodochiton atrosanguineum, penjačica, za mene potpuno nepoznata biljka.
Nije priložena sličica, pa neznam točno kako izgleda.
Ako netko nešto zna o ovoj biljci molim da napiše.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |