Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Živi kamen - Lithops
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Živi kamen - Lithops

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2012 u 15:36
Molit cu vas pomoc oko zimovanja. Da li mogu biti u grijanom prostoru? Naime stavila sam ih na nesto hladnije i mracnije mjesto u ostavu i u roku 2 tjedna 2 su doslovno isparila :-) sad su na prozorskoj polici iznad radijatora. Jel mogu tako prezimiti?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 603
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 21:34
malecke možeš slobodno malo zalijati pošto nemaju više starih listova iz kojih bi crpili vlagu.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 20:18
dzeni, hvala. Ovi što cvjetaju sam neki dan kupila a ove ispod od kad sam nabavila zalila 2 puta u 4-5 mjeseci. Jednostavno zaboravim. Možda i bolje. Sad su kao dobili crtice oko glave kao da se hoće smežurati, e sad da li se presvlače il ih treba zaliti nisam sigurna.

2 se otvorila a 3-ći na pola. Danas je bilo oblačno pa nikako. Valjda će sutra. Kistić spreman za posao

Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 09:21
Marsha,miss M...krasni lithopsi.Prelijepi pupovi.Odustala sam od istih,jer su malo prezahtjevni za moj ukus.
sutnja je zlato....
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 08:08
Mis M. prekrasan Thumbs%20Up

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 20:16
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 20:15
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Miss M. da li Lithopsi daju sjeme? Da li ih treba oprašiti?
Mislim da ih treba oprašiti ali nisam sigurna.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 13:41
Miss M. da li Lithopsi daju sjeme? Da li ih treba oprašiti?
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 09:30
Miss M prekrasno, sad će i tvoji za čas Smile
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 01:08
Daj Miss M reci gdje ja griješim s njima ? Nikako mi ne idu, kakvu zemlju im praviš, plizz ponovi još jednom. Nešto kod mene ne štima, jadni su mi i postaju sve jadniji. Možda griješim u zalijevanju, jel može ukratko upute još jednom ako ih zapravo znam, ali negdje je kvaka.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2012 u 19:53
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 20:28
Originalno poslano od člana marsha marsha napisao:

Belica hvala i meni su krasni.
Miss M, Beslicevi, svaka cast!
Da oni izgleda jako sporo rastu al su i ovako zanimljivi.
Moram poslikati i one od svibnja.
Ne moraš ih presađivati jer je Bešlić već napravio odgovarajući supstrat.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 20:13
Belica hvala i meni su krasni.
Miss M, Beslicevi, svaka cast!
Da oni izgleda jako sporo rastu al su i ovako zanimljivi.
Moram poslikati i one od svibnja.
Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 19:30
I moja dva se spremaju procvasti sad im je sezona, ne znam gdje si ih kupila ali po supstratu bi rekla da su Bešlićevi. Lithopsi dosta sporo rastu ako se tek podijelio i dobio novi par sigurno neće cvasti dok ne dosegne potrebnu veličinu. Na mojoj trećoj slici ovaj roza ima pup ,ovaj na drugoj ima mlade još se nije rastvorio do kraja i još neki su se prilično raširili pa ćemo vidjeti što će ispasti.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 18:35
uh bogme bih i ih i ja uzela... prekrasni su smile89 ni moj ne cijeta naravno...
belica,zagreb
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 17:00
Moram pratit kad se otvore da ih uspijem uslikati. Nadam se da budu.
Ja imam nekoliko malih i jedan veći od svibnja al ništa još od njih. Čekamo.
Na jednom drugom forumu sam čitala komentar da cvatu svakih 3-4 godine
Tako kad sam vidjela ove odmah sam ih uzela.
Na vrh
mememe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 578
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mememe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 16:48
A ja se nadao da će moji procvjetati ali ništa od toga.
Na vrh
marsha View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marsha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2012 u 16:42
Pozdrav kamenoljupci
Kupila ove. Naletila na 3 kom sa 3 pupa

Na vrh
Miss M. View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miss M. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 18:52
Naravno.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 17:44
jel i to od Bešlića ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.