Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 70> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ovaj Sedum purple emperor mi više liči na kalanhou nego sedum,prekrasan je
Horti,ja sam mislila na isti ovakav aster ko što je rozi,samo crvene boje.Ovaj tvoj crveni je neki maxi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Maslacak, dodat ću achimenes na tvoj spisak
![]() Drago mi je Otoče da uživaš kod mene
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Znala sam da ću ponovno ovdje uživati, koja raskoš i bogatstvo
Sedumi predivni |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
wow!!!!!! ova slika achimenes mi je najbolja....super izgleda ta biljcica....a tvoj vrt,cvijece je stvarno prekrasno!!!! svaka cast....
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Evo me opet!
I odmah malo novih slika.
Za početak Miscanthus sinensis adagio
Krizantema
Physostegia virginiana
Helenium, već sam ga slikala, ali ovdje se vidi kakva je to grmčina
Još jedan aster
Zbirka seduma ( prvo dva visoka )
Matrona se tek sprema cvjetati
A evo i niskih
Znam da sam ga već pokazala ali moooram još jednom, kad je tako lijep -
achimenes
|
|
![]() |
|
Silvek paradajzeki su super jer sam ih spasila zahvaljujući prikupljanju savjeta po tvom dnevniku. Poslije one zadnje kišurine su im grane počele venut pa sam sve te žute grane odstranila. Onda sam ih malčirala sa debelim slojem trave i potpuno su se oporavili
![]() Rosa
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
imas predivno cvjece no najvise su mi za oko zapeli onaj prvi kamenjar i
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pridružujem se pohvalama za fotografije, a paradajz super izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Može Andrea, samo ne drugi tjedan, odoh na more
![]() Hvala vam cure što ste mi bile u gostima.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Sad ste nam otkrile tajnu lijepih slikica!!!
![]() Ona iz žablje perspektive mi je najljepša. Samo da najavim da uskoro dolazim vidjeti astere, taman kad se svi rascvjetaju!!! ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Je ,sedum fantastično izgleda!
A fotke izgledaju super !
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
svašta lijepo kod tebe cvjeta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Još jedna sam u nizu koja moram pohvaliti i vrt i fotografije. I sve je već rečeno.
Bravo za tebe!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Ah Tija moja, pa znaš da sam imala, ne baš sate, više bi se moglo reć minuticu privatne poduke
![]() ![]() Bako, Andrea - hvala vam
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
jesi ti draga imala privatne sate iz fotografije? fotke su predobre, a od biljčica fakat neznam što mi je ljepše, Sedum ili Arum
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Majstorice od fotografije, stvarno nam uljepšavaš slikama svoj predivan vrt!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Horti prekrasno. Lonciera, lantana.... ma sve!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joj Lantana, nakon svake tvoje pohvale tak jako dignem nos da se sudaram s namještajem po kući
![]() ![]() Korijenko moj heliopsis nije iz Decore ali sam vidjela kad sam bila tamo lijepi sa sitnim žutim cvjetićima krutim ko slamnati cvijet. Al već sam premašila predviđena sredstva za tu kupovinu pa je ostao za drugi put
![]() Željka samo dođi kad god hoćeš, uvijek mi je drago vidjeti da si bila
![]() A dobila sam i prvi virtualni buketić. Hvala Toni.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Morala sam još jednom prošetati i nauživati se...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |