|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 47484950> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Moje ljepotice
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
![]() |
... kraj se još ne nazire ja više volim reći da ga nema
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() |
Sve je predivno, naprosto neznam što bi izvdvojila. A ovakav prikaz od početka do kraja radova je stvarno super.
|
|
![]() |
|
![]() |
ma ne naraste on opet toliko, ali kava svejedno čeka
|
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
![]() |
tija pa dok ja dođem taman će taj javor da naraste pa ćemo piti ispod njega kavicu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Lika1 hvala na komplimentu, ono visoko vam je vrtni hibiskus ima bijele cvjetove a sredina mu je crvena.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() |
Bome Tija svaka čast i tebi i mužu,od onakvog običnog dvorišta napraviti ovu divotu,daj oči pa gledaj!!!Molim te reci mi kakva je ono biljkica pored patuljka ona visoka sa cvjetovima?
|
|
![]() |
|
![]() |
Markezit javorček je još premali da se ispod njega šta pije ali imam dobar suncobran pa se ispod njega može popiti i kava i kafa. Ako te put nanese u Hr i u Čakovec nitko veseliji od mene da Te ugostim.
Manči drvena kućica je šupa ili skladište alata.
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
Presladak vrt...pravi gradski....što ti je ona drvena kućica?
![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
![]() |
Tija e da mi je popiti kaficu u tvome vrtu ispod onog crvenog javora
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
dominqo to crveno je grm Cytisusa, listopadni grm
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
LIjep prikaz nastanka jednog vrta!
Jako mi se sviđa.
Lijepo je vidjeti kako tako mali prostor može puno dati - topline, ljubavi...
Bravo, lijepo ste to osmislili, a nadam se da ćemo i dalje uživati u vašim novim kreacijama......
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
![]() |
A ono crveno na predzadnjoj slici?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
....kad se male ruke slože, sve se može, sve se može.... ( ruke od MM i mene)
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
wow koja razlika od dvorišta s početka priče
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() |
Baš mi je žao,iako je i bez njega sve stvarno prelijepo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 47484950> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |