Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 112> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iako mi je sve lijepo izdvojila bih onaj pitar, poseban mi je....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
kiki-ko? svaka ti cast,prava si majstorica...kad vidim tvoje radove,sva se odusevim,a imas i super ideja.Neznam sta bi izdvojila...ormaric,vjesalice,jaja,kutije...ma sve mi je prelijepo.....svaka ti cas majstorice.....
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kockice,točkice,cvjetići i bitumen. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
vidjela sam sad poštanski sandučić, jaaako mi se sviđa. a i zapao mi je stol za oko. jako ljepi radovi.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Znači ipak se vidi.Mislila sam da ne.Još uvijek se mučim sa novim aparatom.Nikako napraviti kvalitetne fotke.A što se tiče vješalice ispala je tamnija nego što sam htjela.Biće bolje drugi put.
|
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Još jedna lipa višalica. U podlozi je zlatna,to me uvik podsjeti na Božić
![]() |
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
jako ljepi radovi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slične sitne detalje umjesto šablona sam koristila lani na soljenkama,a ove godine Sarita mi je dala ideju da mogu koristiti veće detalje na većim površinama. |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Tko bi rekao da se onu salvetu tako dobro može iskoristiti...ma savršeno si to uklopipla...bravo!
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Majstorski uradak.
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
"jub boje mjenjaju svijet" a jub kit uz dodatatke učini od običnog pitara krasotu
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
odlicna je ispala Kiki,divno si izkombinirala motive,sve se lijepo uklopilo...
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala Sariti na idejama,a fridi na salveti na zlatna srca.Zadovoljna sam radom s obzirom da je nastao u rekordnom roku.Sunce je pomoglo u ubrzanom sušenju jer mi se fen pokvario.
|
|
|
|
![]() |
|
Pitarić za dragu i simpatičnu kamenjar koja nas je danas prekrasno ugostila.Na kraju je ispalo da je iste boje kao kauč i zavjese i da će ga držati u dnevnom boravku na stoliću. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tanja,crackle medium.
|
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Privjesak me oborio s nogu, prekrasan je.
|
|
![]() |
|
sottile? lak za raspucavanje
|
|
![]() |
|
Ne znam da li sam blizu,ali što god te zanima samo pitaj.I ja se još uvijek učim i ispitujem.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |