Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 21:51
Da, možda je i meni zelena malo bolja iako i žuta uživo djeluje upečatljivije.
Mumice, salvetu sam naručila iz Perlice. Nalazi na petoj stranici salveta pod imenom "Salveta cvijetna girlanda". Na salveti ima puno različitog cvijeća a ja sam si izrezala samo plavo.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 18:59
sve je predivno ali kutija mi je mraaaaaak, gdje si nabavila tako lijepu salvetu
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 17:03
I meni je bolja zelenkasta, izvlači boje sa salvete u prvi plan. inače su obadvije odlične.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 23:45
jako lijepo Mima,meni osobno se vise svidja zelenkasta ..nekako se vise stapa sa bojama na motivu.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 22:35
Još dvije daščice s istim motivom samo imaju različite boje oko motiva. Ne mogu se odlučiti da li bolje ide zelenkasta ili krem-narančasta. Koja vam se više sviđa?

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 22:30
Da Biljana i meni je super ta salveta. Još davno sam ju kupila (nažalost samo jednu) u Mega Coloru i iskoristila sam jednu četvrtinu i zaboravila na nju. Nedavno sam je vidjela jedan uradak na forumu s tim motivom i potražih ju ponovo, i evo... Morat ću opet skočiti do MegaColora po još.

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 14:37
smile91kutijica je preslatka, proljetna, a ovaj motiv na dascici je Wow, jos ga nisam vidjela- prelijep je smile141
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 21:58

preslatkosmile169

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 18:16
Elza, pokazalo se to kao najbolja kombinacija.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 18:14
Daščica za vruću hranu.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 18:13
Još jedna kutijica, sprijeda i bočno.

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2011 u 20:07
Slika sa novim okvirom je prelijepa. To sam ti predložila jer sam sa istom salvetom napravila kutiju i cijelu sam je obojila u nijanse plave boje i savršeno je ispala.
Kao što je Sara rekla i meni je ova salveta prelijepa.

Novi radovi prelijepi, rokovnici su mi izazov, nisam ih još radila.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 22:36
Hvala, hvala. Baš sam uživala raditi nešto što nema veze s Božićem. Već mi je puna kapa anđela.
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 18:43
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

Salvetu s buketićem divljeg cvijeća imam otprije, ne sjećam se gdje sam ih kupila a imam još samo dvije. S obzirom da su mi jako drage zamolila bih vas da ako netko zna gdje ih ima da mi napiše.

obzirom da ih imam, pošalji mi adresu na pp.
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 11:38
prekrasno, prekrasno, prekrasno, sve ljepše  od ljepšeg
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 22:25
Radovi kao i uvijek prekrasni.
Kuglice su fantastične.Super mi je ideja s rokovnicima i sama imam nekoliko, morala bih ih malo uljepšati.
Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 17:46
smile89 predivnoooooo........
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 17:38
Mima,hvala ti puno na informaciji,vec sam izabrala sto kupitismile142
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 13:42
Salvetu s buketićem divljeg cvijeća imam otprije, ne sjećam se gdje sam ih kupila a imam još samo dvije. S obzirom da su mi jako drage zamolila bih vas da ako netko zna gdje ih ima da mi napiše.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 13:39
Hvala Sarita. Salvete sam naručila preko interneta iz Perlice. Čini mi se da oni imaju najveći izbor salveta. http://www.perlica.hr/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,127/Itemid,2/
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.