Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, možda je i meni zelena malo bolja iako i žuta uživo djeluje upečatljivije.
Mumice, salvetu sam naručila iz Perlice. Nalazi na petoj stranici salveta pod imenom "Salveta cvijetna girlanda". Na salveti ima puno različitog cvijeća a ja sam si izrezala samo plavo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve je predivno ali kutija mi je mraaaaaak, gdje si nabavila tako lijepu salvetu
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
I meni je bolja zelenkasta, izvlači boje sa salvete u prvi plan. inače su obadvije odlične.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako lijepo Mima,meni osobno se vise svidja zelenkasta ..nekako se vise stapa sa bojama na motivu.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Da Biljana i meni je super ta salveta. Još davno sam ju kupila (nažalost samo jednu) u Mega Coloru i iskoristila sam jednu četvrtinu i zaboravila na nju. Nedavno sam je vidjela jedan uradak na forumu s tim motivom i potražih ju ponovo, i evo... Morat ću opet skočiti do MegaColora po još.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
preslatko |
|
|
|
![]() |
|
Elza, pokazalo se to kao najbolja kombinacija.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Slika sa novim okvirom je prelijepa. To sam ti predložila jer sam sa istom salvetom napravila kutiju i cijelu sam je obojila u nijanse plave boje i savršeno je ispala.
Kao što je Sara rekla i meni je ova salveta prelijepa.
Novi radovi prelijepi, rokovnici su mi izazov, nisam ih još radila.
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala. Baš sam uživala raditi nešto što nema veze s Božićem. Već mi je puna kapa anđela.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
obzirom da ih imam, pošalji mi adresu na pp.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prekrasno, prekrasno, prekrasno, sve ljepše od ljepšeg
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Radovi kao i uvijek prekrasni.
Kuglice su fantastične.Super mi je ideja s rokovnicima i sama imam nekoliko, morala bih ih malo uljepšati.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Mima,hvala ti puno na informaciji,vec sam izabrala sto kupiti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Salvetu s buketićem divljeg cvijeća imam otprije, ne sjećam se gdje sam ih kupila a imam još samo dvije. S obzirom da su mi jako drage zamolila bih vas da ako netko zna gdje ih ima da mi napiše.
|
|
![]() |
|
Hvala Sarita. Salvete sam naručila preko interneta iz Perlice. Čini mi se da oni imaju najveći izbor salveta. http://www.perlica.hr/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,127/Itemid,2/
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |