KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 42> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaaaaa prelepi radovi. Ove dve muzichke boce su extra dobre!!! Svaka chast!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
To je decoupage papir.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo je prekrasno, baš po mom guštu. Super
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
rozi tanjur i boca sa violinom su odlični!
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Oooooooooooooooodlično.
Pjat s bršljanom i muzička boca za podvučenu peticu.
Kako si samo dobila onako savršene trakice na pjatu ?
I molim te otkrij mi, ona podloga na boci, onako neravna, je li to tupkanjem?
Odlično je ispalo, ne vidi se uopće prelaz ni dokle je papir.
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dori-st kao prvo hvala. Dakle ovako. Na pjatu sam prvo polijepila selotejp i taj vanjski rub premazala kraklom. Zatim sam odredila opet selotejpom koliko će mi se vidjeti tanjur i obojala središnji dio bojom. Crte sam vukla prostom rukom kontur bojom.
Podlogu na boci sam radila s akrilnom bojom veće pakiranje pa kako mi je ostalo boje pri dnu već je bila dosta gusta tako da kada sam ju tupkala na bocu ostajale su mi neravnine. U početku sam mislila da će mi to otpadati ali kako se sušilo a zatim i prelakiralo kao da se zabetoniralo. Mogu ti reći da uživo još bolje izgleda. Trudila sam se da boja bude što vjernija decoupage papiru. ( pročitaj kod Goge - Osijek objašnjenje ).
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,pogotovo flaše sa notama,te su mi posebne.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Karmen ti si "eksplodirala"!!!
Mislim u pozivinom smislu, jer radovi su odlični.
Pokušavam nešto izdvojiti ali mislim da nema potrebe za tim.
Samo ću reći svaki rad je poseban.
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Hvala Karmen na objašnjenju. Hm kako to sve u teoriji izgleda jednostavno...............
Imaš jako mirnu ruku kad ti onako ravno ostaju crte , bravo!!!!!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prelijepi radovi! a onaj tanjur uopće nije prešaren.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
svi radovi su suuuuper, no zadnje dvije boce...nešto nevjerojatno...gledali smo ih jučer naposlu i svi redom imali samo ovaj komentar...WOW kako je ovo predivno...ja ću još na to dodati...i savršeno...
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala vam tete salvete, kako kaže proljeće ja sam eksplodirala. Svoj "atelje" sam natrpala razno raznim stvarčicama koje čekaju da budu obnovljene. Ideje pršte na sve strane a meni je premalo vremena. Uskoro ću vam pokazati nove radove.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Požuri, nestrpljivi smo da vidimo šta ima novo
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Hoću Anđelka ali problem mi je slikati navečer jer s blicem je drugačije. Kako sladak smajlić
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Muzička boca mi je definitivno favorit!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Za ovo imaš pravo.
Šteta je da loša fotka uništi prekrasan rad, a to se dogodi kada slikaš navečer.
Probaj izdržati do jutra ili popodne i onda slikaj. Tako i ja radim u zadnje vrijeme, jer sam skužila da kada uvečer slikam nije lijep rad.
A i kako se ono kaže: jutro je pametnije od večeri...
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Potpisujem u potpunosti....jako lijep rad i kompozicija ![]() Svakim danom se pojavljuje sve više pravih majstorica salvetne tehnike i decoupagea... ![]() Jer, decoupage nije samo nakeljiti salvetu ili rižin papir... ![]() |
|
![]() |
|
Eh da Karmen i sada na posao...ja osobno s nestrpljenjem čekam tvoje radove!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala curke, drage ste. Došla sam na ideju da neke stvari ne bi bilo loše fotkati kakve su prije naših umjetničkih djela. Znate ono prije i poslije makeovera. Što mislite? Evo ja ću uskoro probati tako nešto.
|
|
![]() |
|
To svakako možeš napraviti...
![]() A sada idemo...radove na sunce!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |