No.3 Jesenski swap 2010. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja sutra šaljem svoj rad, izgleda da smo Kiki-ko i ja prvi par koji je dovršio radove, baš se veselim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kiki-ko,molim te da mi slike pošaljes na mail koji je na prethodnoj strani da kolaz mogu napravit
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja sam gotova!!!Sutra šaljem.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
hahahaha, neću ti nikad oprostit, hahahaha
Ma jubice moja da nista nisi napravila nego samo ovu poruku poslala više mi vridi nego neznam koji poklon, baaaaaaaaaaaa
p.s. i ja bi volila da si tu, nevezano za rad..
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Sandra,ja vjerujem da je swapić koji je napravljen prekrasan i da ce se Vanii svidjeti!
|
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
A ja moje već gotova, ali nije uopće jesenska tema... šta mogu, ovde u Africi nema nikakvih nabavki materijala, a motiva jeseni pogotovo,
![]() snalazim se sa svim i svačim. Ma moja Vania će meni oprostit i razumit.... dajem sve od sebe.... I ovo pišem zato šta sam nekako nesritna jer da sam u Hrvatskoj mogla sam napravit puno bolje....
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koga se bojiš? Mene?
Hoće li ti biti lakše ako ti kažem da i ja malo drhtim? |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I ja,i ja.Bok OTOK
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
A ja čekam kad će se objaviti parovi, a oni "vise" tu već tri dana.
Kiki-ko ![]() |
|
![]() |
|
Suzica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Evo mene, tko za mene pita?...............
Pratim, čitam, šaljem mailove i slikice
Tema? Neće se učitati-kažu mi djeca da to ide na inteligenciju. Čiju? E tu nema odgovora................
Brani, jako sam sretna što ću s tobom razmijeniti radove.
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
... :))) ja sam prezadovoljna svojom "tajnom vezom"...
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Jasenka86 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
i ja sam samo nježnih 24 ![]() super su ti radovi,budem i ja tako ![]() čestitam na diplomi |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SandraST ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Gabon Status: Offline Bodovi: 90 |
hahahahh, pa ja nemogu virovat.... moja Vania.... hahahha, jube točno znam šta triba napravit i kako ti dišeš..... hahhahah, ali i ja ću doć na svoje.... hahahh, uletit će ti nešto šabirano u onu kuhinju šta mi nisi dala da se razmašen..... hahhahahh.... voljam te ljubice i big hug from Africaaaa...
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
O, Jasenka86, jesmo mi vršnjakinje ili je to godište nekog od tvoje odrasle djece
![]() Pozdrav mojoj svježoj swapici, čujemo se za razmjenu i da se malo upoznamo makar preko tipkovnica ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...jeee, utrka počinje
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
pošaljete jedna drugoj pp-privatnu poruku i tako si razmjenite adrese ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ah, kakva radost! Dobila sam fimo majstoricu za swapicu! Monnnnaaaaaa !!!
![]() |
|
![]() |
|
Čarapice ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 20 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 135 |
Ej Idana ......kako da si nas dvije razmjenimo adrese......
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 9> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |