Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 152> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
baš se zabijelio Zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala za slike, ti se čuvaj i da što brže budeš kao prije, zdrava i vesela. A i ove slike će još malo pa biti zelene i cvjetne |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ljudi dragi, žene drage, hvala vam svima za sve ove krasne napisane riječi. Nekako je čovjeku ipak lakše kada zna da je netko nepoznat uzeo si truda da ti napiše koju lijepu riječ...dobro, ili poznat, da ne povrijedim one, koje sam imala sreću upoznati.
Kao zahvalu svima šaljem fotke snježnog Zagreba:
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ako još uvjek nisi, onda ćeš sigurno biti draga! U životu uvijek treba biti optimističan i nadat se najboljem, to znam iz osobnog iskustva. Kad bi ti samo znala, kroz što sam ja sve prošla , ali zahvaljujući optimizmu i dragom Bogu naravno, sad sam super.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga tikvić, da bar jesam!
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Drago mi je da si ozdravila, nedostajala si nam!
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dobro došla nazad. Oporavi se što prije
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sara, javila si se u drugim temama.. pa da ti ovdje poželim sretan i zdrav povratak doma i u svoj vrt!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ja sam te gnjavila s telefonom a sad tek vidim da sam dobre vibracije i naravno zelje za ozdravljenje trebala od tuda slati ! Nedostajes nam skupa sa tvojim dragim D. , ozdravi cim prije !
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
eto i mene sa Marsa! Kako je kod mene uvijek u ovo vrijeme gužva, nemam vremena ni da zurnem što se događa. I sad dok čekam da se šleper natovari, idam vidjeti što ima novoga. Kad ono ti si se razbolila, bila u bolnici i još svašta-nešta. Draga Saro, želim ti uspješan oporavak i duuuuuuugo druženje!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sarice, mislimo na tebe, budi nam vedra i nasmijana, kao prije!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Dobro došla, i brzi oporavak od sveg
![]() ![]() ![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sarice, lijepo što nam se javiš da znamo da si doma i da si dobro. Za tebe
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
saro
![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Vrati se ti svojim biljkama i bit ces kao nova! To ti je najbolja terapija! :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dobro nam došla natrag!!! Dobro Carol veli dođi k nama na rehabilitaciju pa da vidiš kak buš brzo fit. Danas sam u jednom trenu stala i slušala kaj ne štima. Bila je takva tišina da sam si srce čula kak lupa u meni. Ni avion se nije čul. Dobro, nije baš stalno tak, ali tiho je i mirno.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! Dojdi ti tu na naš breg, da se odmoriš u miru i tišini.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Drago mi je da si došla doma, želim ti da se što prije potpuno oporaviš.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |