Zagorje zeleno .... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 94> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga gute,
drago mi je vidjeti tvoj rascvjetani vrt, voćke pune plodova i svakakvog povrća u vrtu. divim se trudu koji ste vas dvoje uložili da sve to stvorite. i...moram ti se pohvaliti da medvjedići cvjetaju i da su prekrasni. hvala ti još jednom, od srca! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
GF krasne slike krasnog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Moon , to ti je zato jer se svako jutro dizem u 6 i idem pljeviti a navecer zalijevam ! S tim da se ne zalim nego mi to radi zadovoljstvo ! Tebi veeeeelika ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sad vidim zakaj se nisi javljala na telefon, bilo bi bolje da sam samo viknula preko brega, bi me čula.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Vrijedna ženo veliki pozdrav. Vidi se rezultat velikog truda koji ulažete.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
..prvo pohvala za fotku bistričke crkve, predivna je
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Uživam, zajedno s tobom, u prekrasnim cvjetićima!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
@ Anabistrica
To i je najbolje ! Tako su i Indijanci radili ! A ak' nebum cula zov preko brega onda zapali vatru i pusti dimne znakove ! ![]() @ Karli Draga Karli , vec sam to spominjala , mi smo ovdje svi na "ti" bez obzira koliko nam je dragi Bog do sada natovario za vrat ! Hvala za komplimente ! ![]() @ Retriver Sara Bistrica je za nas jos uvijek to svetiste ! Prije puno puno godina sam se zavjetovala ; uvjerena sam jos danas da je to pomoglo , volimo povremeno tamo otici i pomoliti se . ![]() @ Andina Draga moja , ako vidis nesto da ti se dopada javi , sacuvati cu ti sjeme ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mislim da je Medekov cvetek gazanija, a ruže su ti jako lijepe. Ipak su kraljice.
Čini mi se da je močvarni hibiskus u maloj teglici pa ga posadi u vrt, dobro ga zalijevaj, tak da ti još naraste. Osim toga, korijen bude na taj način ojačal da može izdržati zimu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |